Gymmet - ett sexigt tillhåll!!

Ojojoj, vilket träningspass!! Körde stenhårt på spinningen idag, vet inte vad det var som gav mej så mycket energi plötsligt... men de var så skönt att bara släppa allt annat en stund.
Efter ungefär halva passet kände jag hur svettdropparna verkligen började tränga igenom huden.. inifrån och ut.
I det härliga nedtonade ljuset som är i spinningsalen under passet, så såg min svettiga kropp faktiskt riktigt bra ut. De är inte ofta man känner så, eller inte jag iaf... Jag tittade runt på alla andra andra, på deras svettiga kroppar, och insåg att jag faktiskt tycker det är ganska sexigt..

Ju mer jag tänkte på det, deto mer gillade jag det,
Tänk er; alla spänningar försvinner, alla är fullt koncetrerade på sin andning och sin prestation på cykeln, luften där inne står ganska still och det finns en speciell gemenskap - omedevetet så peppar man varandra genom attt göra sitt allra bästa under en timme tillsammans. Och de svettiga kropparna som blänker skapar en slags sexighet i sig.
Det är svårt att förklara hur jag känner. Men det var en så skön känsla, att känna sig sexig på gymmet, mitt i all lukt och svett. Det skapade självförtroende och fick mej att kämpa ännu mer!
Jag längtar efter att få känna den känslan igen!!


Kolla in, den här svettiga grabben.. hur hett är de inte med svettpärlorna som glänser på hans vältränade kropp!?


Lyxar till de med lite komp idag :)

Vilken härlig dag jag har haft idag! :) öppnade iofs på jobbet imorse, men de va rätt lugnt. Började med att fylla poolen kl 7, och redan då var värmen tryckande på axlarna... vid 9-tiden tog jag och min kollega med oss våra 3 barn som vi hade i gruppen idag, och gick ner till en liten strand vid Edsviken, för lite bad.
Jag tog årets första dopp, och det var fasiken varmare i vattnet än jag trodde att det skulle vara.. Det var t.o.m riktigt skönt... efter 1½ timmes sol och badande gick vi tillbaka till förskolan och åt lunch. Mumsig fiskgratäng bjöds det på. Sen vid 12.30 tog jag ut lite av min innestående komptid och gick hem. :) Hur skönt som helst...
bytte om till bikini, duschade av mej själv och även vovven och sen gick vi ut på altanen och solade :) Jag kröp upp i hängmattan å powernapade där en stund. Mys mys!

Funderar på vad jag ska mätta magen med.. den kurrar lite nu, och de är dags att slänga i sig nått, för 19,00 är de dags för träning. Ska köra spinningpasset idag. Leo skulle tydligen också dit, de är bra för då får man lite motivation när man har någon mer där. :)

Ser fram emot morgondagen, efter jobbet ska jag hjälpa till på en 40-årsfest i Edsbergs slott som lite allt-i-allo. Duka, servera, leka med barnen, diska.. ja de som behövs dvs. ska bli skoj, de va ett tag sen nu man jobbade som servitris! Får man klä upp sig lite också.


Lite av varje...

Vilken dag, återigen blå himmel och alldeles underbart varmt ute :)
Har härjat i poolen på jobbet idag :) (Ja, Leo, jag vet att du är avundsjuk, men sånt é livet... vissa är bara "lithe finare, lithe bättre!") =P
Nu på sommaren lyxar vi dessutom till det med en hel timmes rast, WOW!! :P de är man inte bortskämd med annars vill jag lova!
Så jag drog iaf iväg till Stinsen, och shoppade lite på sommar-rean, jag menar HUR KAN MAN LÅTA BLI?
De blev ett  par jeans, en vit volang-topp, två linnen och ett halsband, å allt var på REA! :D
Jag må vara en shoppohollick, men jag är tamejfan en jävligt bra sådan!!
Slutade tidigt idag, så drog en svängom i Kista också efter jobbet, men hittade - kors i taket -  ingenting där. Förutom en trött Oscar på "Kjell & Company", så han bjöd på fika och världens största kladdkakebit...!! Höll fan på att kvävas av all kladdkaka o grädde tillslut.. imorgon får jag säkert åka tillbaka till stinsen och byta nya kläderna till en storlek större i allt!! haha!!

Fick också ryck att göra något åt mitt hår, så nu är de nyklippt och fräscht. Klippte upp de i bak ganska mycket, eftersom mitt hår helt och hållet saknar allt vad volym heter. Men nu fick man en skön look och luggen ser tjock o fin ut igen :) de håller väl tills imorrnbitti ungefär, sen kommer jag få mitt dagliga damp på det igen!


Jeans 199,50:- Gina Tricot
T-shirt med volanger 149:- Gina Tricot


Linne med korsband i ryggen 99:- BikBok


Orange långt linne/klänning 99:- BikBok

När jag kom hem så blidde de en långpromenad med Quila som hade varit ensam hemma och varit såå duktig :)
Jenny å Mia följd också med, trevligt trevligt! :)

Förlorade precis en auktion på tradera, hade budat på ett guldkors, men nån jävel snodde de mitt framför ögonen på mej :P Saknar mitt gamla kors som jag köpte på flygplaltsen i Gambia... jag vet fan inte vart de har tagit vägen!

Nu ska jag plocka in de nya kläderna i garderoben innan Putte kommer hem, och ser dem. Haha!
Puss å godnatt




Fullspäckad söndag!!

Sol, sol, sol!!! Underbara sol! :D
Idag har jag å Jenny legat på gräsmattan här utanför min altan halva dagen o solat, ätit vindruvor, läst cosmopolitan och bara pratat om allt mellan himmel å jord!! Skönt å rensa luften och tankarna ibland.

Skrev aldrig om att läkaren ringde från KS i fredags, mitt i midsommarmiddagen, och sa att pappa hade kommit in  dit själv, väldigt förvirrad och trodde att han skulle vara där, trots att han hade blivit utskriven dagen innan! Han skulle komma tillbaka först på måndag (alltså imorgon) för en operation. Enligt läkaren så hade de olika uppgifter om vilket hem han bor på, och de fick inte tag i min brorsa Matte. Jag gav henne numret till hans fru Linda, brorsans fru och tillslut hade hon iaf fått tag på henne. Pappa hade fått stanna där över natten och jag antog att de hade kommit fram till en lösning, hur de skulle göra dagen efter. Men idag ringde hon igen, pappa var tydligen fortfarande kvar där, för att de inte fått tag i hemmet han bor på. Inget svar, ingen som har hört av sig om att pappa försvunnit från hemmet - ingenting.
Så hon visste inte vad hon skulle göra.. jag frågade om han inte kunde vara kvar till imorgon också då, eftersom operationen ändå är då, men då hade hon sagt fel till mej, och sanningen var att han inte ska operaras förrän den 5:e juli. Hon ber inte ens om ursäkt för att hon sagt fel, hon bara pratar på som om ingenting har hänt!
Alltså svensk sjukvård börjar göra mej riktigt jävla förbannad. Och hemmet då, där han bor, som inte svarar i telefonen, och inte nånstans verkar ha anmält pappa försvunnen därifrån, har de inte märkt att han är borta? eller bryr de sig inte?
Imorgon ska jag ringa vartenda nummer som har med det där jävla Björkbackens äldrecentrum att göra, och de ska fan få veta att de lever!!! För de här är inte okej!!

Fan sjukvården i afrika fungerar 100 gånger bättre än här i Sverige, och där bryr man sig om varandra till skillnad från i det här  så kallade "I-landet" där man mer än gärna "rensar bort" de gamla och svaga. Och sedan skyller på någon annan!
Näe, usch va upprörd jag blev nu!! *tar 10 djupa andetag*


Annars har dagen idag varit bra! Efter solningen så övertalade vi Lasse att åka med till IKEA och Biltema i Uppsala, jag handlade krokar som jag satte upp i varsin stor balk på altanen å där mittemellan, kan jag nu hänga upp min hängmatta som jag fick av min älskade mamma :) sen är det bara knäppa av den om de börjar regna eller så.. riktigt nöjd faktiskt!!



På IKEA blev det också en del handlat, en pall som jag ska sno Vonkans idé med, att ha stående här i vardagsrummet med en blomma på. Hur fint som helst.. vet bara inte om jag ska måla den vit eller svart!?
Måste suga på den karamellen ett tag...! Och så köpte jag lite extra galgar, en ställning till Quilas mat & vattenskål, hyllplan till torrförråds-skåpet i köket, som blev skitbra, problemet är att när jag väl fått in dem så går de inte att stänga dörrjäveln till skåpet. Jag blir så trött!! Så nu måste vi såga bort en bit av baksidan på dem... alltid är de tamejfan nånting som inte stämmer!!
Sen bjöd Jenny på kyckligsallad till middag, mycket smarrigt. Och så avslutade jag kvällen med en långpromenad med Quila som varit så duktig och varit ensam en stund idag! :) Skönt å komma ut o gå lite!
Nu ere sängdags, för imorrn ere dags å kravla sig upp till jobbet igen! :O

Puss å godnatt



här kommer helgens bravader i bild :)


Quila softar på gräsmattan                                                           Min duktiga älskling :)


Här dukas godsakerna upp inför tjejkvällen ;) Vilken sommarkänsla man fick.. säger som Anna, här smakar vi garanterat på semestern.. Marre fixade seX on the beach drinkar... blire de bättre än så? Knappast!


Vilka jääääla brudar faen!!



Vi försökte få till en fin bild....              Marre o jag ville skojja till de lite...    Tillsist spårade det ur totalt.. haha



Marre partajar på... :)                                            Sen hade vi partydödarn också... =P


Tack för en underbar kväll tjejer <3


lööördagsmys!!

åh vilken kväll jag har haft :) efter lite vila och nedvarvning efter besöket av mamma o brorsan på dan, så styrde jag upp me jenpa att vi skulle köra lite singstar å eventuellt gå ner till KC å dansa.. så vid 22 tiden kom Jenny ner med full packning! Marre kom också, efter att ha behövt lite tid ifrån sin bakfulla pojkvän, haha!!
Been there, done that!

iaf så ha vi haft en sjukt najs kväll här hemma, med ost, vin, jordgubbar o glass, sex on the beach (dessvärre bara drinken, det verkliga får vi vänta med till sommaren kommer på riktigt, då jävlar brudar ;) ), vindruvor, osv osv :) massor med smaskigt iaf. Mycket musik  o så lite singstar emellanåt :)
Vi kan väl kalla de en liten tjejfest :D


Men vafan, de är nått fel på internetuppkopplingen så de går inte att ladda upp några bidler nu, är skittrött, så orar inte bråka med datorn. så jag laddar upp den imorrn stället..
gonatt




Midsommarfirande... njaa... mer en trevlig grillkväll med goda vänner...

Nu har jag  varit sådär dålig igen.. dålig på att uppdatera bloggen =/
Även igår på självaste mindsommar var schemat fullspäckat. Upp vid 10, plocka undan litegrann, väcka putte, ut me hunden, ut å åka en sväng med hojen, fika på våfflan som är en mysig uteservering precis vid vattnet i Sigtuna, se hem, byta om till fotbollskläder, sen lirade vi fotboll på planen vi har här nere på Ekilla :)
Det var jag, Putte, Lasse, Jenny, Leo, Carro, Niklas, Vonkan, Tony och Stefan.. :) surstsfan som jag kallar hoonom nu. Bara för han inte pallade att bli tacklad av en tjej. Jag kom i världens fart, då står han kvar, som en jävla bergsvägg (han är rätt stor), så jag studsar typ tillbaka o gör nån slags halvvolt... lagom stel i ryggen idag. Va beredd att ringa efter en lyftkran imorse när man skulle upp ur sängen. =/ haha, shit... + träningsvärk i benen och arslet på det!! näe vet du va!!
man fick sig ett kvitto på vilket skick kroppen är i... typ 90 barre!! exl moms!!

eftermiddagen igår var iaf mysig ändå :) för att slippa komplikationerna att vara hemma hos nån, så styrde vi långbord ute på gräsmattan.. vi grillade och drack o hade de jätteskönt! Nån vidare midsommarkänsla kan jag väl int direkt påstå att jag fick, men men... nästa år är planen att hyra en stuga i skärgården nånstans, så man kan bada och så, å plocka 7 sorters blommot, sjunga nubbevisor så högt man vill osv osv :) vem vet, vid det laget kanske man är ägare till ett eget litet sommartorp? :)

idag har mamma och brorsan varit här i stort sett hela dagen... vi startade ed en liten midsommarlunch, med sill, gravad lax och färskpotatis... de va typ det närmaste midsommar jag kom i år känns det som.
Sen spöade jag brorsan i kubb ett par gånger.. och sen vare dags för lite grillat till middag.. *smaskens*
nu har de precis åkt, och jag har legat o glassat i min hängmatta en stund, tills det plötsligt började spöregna :S inte okej! de där jäkla vädergudarna har ju ingen respekt för folk!! så jag har ett personligt litet meddelande till dem; FUCK OFF!! *morr*

nu sittter man på altanen, dock under tak, inlindad i en filt och myser med ett glas vin! livet är bra skönt ibland va?

Längtar efter hösten... :)

Skäms på mej! Skrev inte i bloggen på hela dan igår.. får skylla på att det var fullt upp!
Jobba till 3, sen skulle jag fikat med Freddan den gamle räven, men han dizzade mej, för de var så jävla viktigt att åka å leverera varor till Väddö... :@ *morr* så jag åkte hem till mamma istället och fick mina nya fina UNDERBARA stövlar som hon ordnat åt mej! Du är bäst mamma!! :)
De liknar de där vikingstövlarna som jag skrev om tidigare, fast de här är utan blommor. Hur glad som helst.. de är fasiken så man längtar efter hösten nu asså... en stor skön kofta, fina stövlarna och ett paraply som skydd mot höstregnet *myyyser* 


Vill mysa omkring på landet i högt gräs i regnet!!

Jag är något av en allväderstjej kan man väl säga :) Jag uppskattar alla årstider som vårat vackra land bjuder på och i slutet av varje årstid, går jag alltid och längtar efter nästa... för alla har verkligen något speciellt.. SOMMAREN; med alla bruna ben och kroppar, glada människor, en värmande sol, långa fina stränder och sköna badvatten, och många härliga grillkvällar.
VINTERN; mysiga halsdukar, härligt varma vinterskor, buskul i pulkabacken (ja, trots att jag är 23 år har jag ännu barnasinnet kvar på det planet, de måste man ha!) krypa upp under en filt i soffan o titta på en film o dricka varm  choklad medan snön faller utanför fönstret, och såklart julafton med den härliga stämningen av alla barns lycka.
VÅREN; som bjuder på härliga dofter, träd och buskar med gröna små knoppar, solstrålar som kikar fram och tinar upp den vinterfrusna kroppen inifrån.
HÖSTEN; De röd-grön-gula träden med alla löven som faller till marken som man kan prassla i (med sina nya fina gummistövlar! :D) ch den härliga doften av fuktigt gräs, de lite kyliga vindarna som blåser upp och gör att man gosar in sig lite extra i sin varma kofta!

Ni ser, allt har sina fördelar!
Man ska ta vara på det!

 


Nu kom jag av mej när jag egentligen skulle berätta om gårdagen... efter jag varit hos mamma, så skrev Fanny att jag kunde komma förbi henne och hämta lite kläder. Hon hade rensat sin garderob och ingen blev väl lyckligare än jag! :) Jag älskar sånt där!!
Så jag tog med mej vovven och åkte dit, fick med mej en hel papperskasse med kläder hem. Tack Fanny!! :)

"One womans trash, is another womans treasure"




Sen hade min tradera-klänning kommit igår också.. vilken lycka! :) Jättefin var den! Och filmen "Farsan" hade också levererats, så den kröp jag, Putte & Quila upp i soffan och såg. 3 gånger flög Quila upp ur soffan och gapade och skällde när de ringde på dörren.. på filmen!! *suck* haha!! 
 Hade fått för mej att den skulle va skitrolig. Visst, den var väl inte tråkig direkt, men lite besviken måste jag ändå erkänna att jag blev. =/ Men som sagt, resten av dagen var ju kanonbra! :) Borde fasiken ha köpt mej en trisslott! Vem vet, då kanske man hade varit miljonär idag =P
 


Sådärja!! :)

Sådärja, nu är spinningpasset, promenaden hem, middagen, den extra powerwalken, och duschningen avklarat!! :)
Känns grymt bra, men kroppen är helt slut efter spinningpasset... Dra mej i halmstråt va jobbigt de va.
Träffade Leo uppe på SATS, så jag tror vi puschade varandra lite under passert.. de va skoj faktiskt...

Nu ere fasiken sängen som gäller, har sovit alldeles för lite timmar de hr senaste två nätterna.
Så nu ska jag unna mej en tidig kväll tills sängs me min korsordstidning =P haha, Tantvarning jag vet, men de är så koncentrationskrävande så jag blir hur trött som helst å då är de bara slänga iväg tidningen, släcka lampan och sen låta skallen falla ner på kudden och slockna :) Mmm Mmm Mmm va skönt de är! Ett antal gånger har de faktiskt hänt att jag slocknat me pennan i handen och kinden mot tidningen... då brukar  putte få komma till undsättning :P hihi

näe, nu ere godnatt i stugan. Imorrn slutar man tidigt, redan kl 3, å då blire fika i stan me en gammal polare från Edsberg som jag inte sett på år och dar.. ska bli skoj! :)



~~ Tosse ~~


Beach 2014... here I come!

Shit! Pust! Jag é helt färdig... svettig och äcklig, märks att träningsskorna legat på hyllan ett tag...
Jävlar, på tal om träningsskor så kom jag precis på att jag slängde mina träningsskor för ett par veckor sen i all hast när jag rensade skor. :S Och ikväll ska jag köra mitt första spinningpass på... ja.. hmm.. hur länge är de egetnligen? Uppenbarligen för länge sen för att komma ihåg! Det är riktigt illa!!!

Men nu är det dags igen.. ska försöka få lite rutin på att träna iaf 2 gånger i veckan, helst 3!! De gör mer skillnad än man tror. Både fysiskt och mentalt! Ska bli riktigt skönt att komma igång igen!
Om ett par månader kan man kanske visa sig i bikinin igen om man har tur... fast vem fan vill bada då? då är ju hösten redan här!? =P
Jag får helt enkelt satsa på Beach 2014!! :D
Så idag inviger jag träningen med ett spinningpass... wohoo!! Svettas bara jag tänker på det! *puh*




Är på jobbet nu, har städat / rensat vårat förråd i två och en halv  timme. Fyfan va mycket skit de fanns där!! Trots att jag och Maggan städade det i vintras. De märks att de finns många "gamlingar" (haha scchh, säg inte att jag sa så!) där som tycker att allt ska sparas för att "det kan vara bra att ha". Vadå bra att ha? Har man inte använt det på 6 månader så lär man inte använda det de närmsta 6 månaderna heller, eller de 6 månaderna efter det!! Näe släng skiten!! :D
Stänger på jobbet idag, så snart är de dags att gå ut i solen och leka en stund på gården, för att avsluta den här tisdagseftermiddagen på ett härligt sätt :)


If today was your last day...

Har varit på sjukhuset hos pappa idag. Hela dan har jag gått och oroat mej för hur illa de skulle va med honom, att han inte skulle känna igen mej eller att jag inte skulle känna igen honom. Jenny följde med mej dit och jag var jättenervös. De tog ett bra tag innan vi hittade honom. Sjukt hur dåligt den svenska sjukvården fungerar egentligen. I samma hus, fanns de ca 6 avdelningar, på 3 av de avdelningarna fick vi bara til svar att han inte låg där, och att de inte kunde hjälpa oss mer än så. På den 4:e avdelningen fanns de iaf tillslut något som liknade en reception, och med hjälp av hela pappas personnummer så kunde de söka upp honom.
Jenny väntade utanför och jag gick in till pappa. Han sov, och när jag väckte honom kände han först inte igen mej, då höll hjärtat på att fastna i halsgropen på mej, men när jag sa att det var jag, så sken han upp och blev jätteglad. Vi pratade en stund och han frågade hur de var med mej och mamma. Sen började vi båda gråta... jag av lycka och en sorts lättnad, han av lycka tror jag...hoppas jag!

Det kändes så bra att träffa honom, att han kom ihåg mej och att han var förvånadsvärt pigg ändå.
Sen gick vi ut en sväng, han skulle "tjyv-röka" som han säger, trots att han är 67 år gammal =P
Det var inte så populärt hos sköterskorna, vilket är förståligt, med tanke på att han har en tumör i halsen och redan har svårt att prata och andas ordenligt.. men men, han är en vuxen människa och bestämmer helt själv :)

Jag lovade honom att ta med lite kort nästa gång, och kanske t.o.m. ett album med gamla bilder.
Det ville han gärna. Imorgon ska han flyttas till "öron, näsa, hals"-avdelningen för vidare undersökningar av tumören de hittat. Jag vet inte hur mycket förhoppningar man ska ha i detta. Det är trots allt inte så mycket mer än ben och skinn kvar på honom, och skägg och mustach förstås, men de känns ändå som en stor sten har lossnat från mitt hjärta att jag äntligen träffat honom igen och jag hoppas att de här är början på något bra. Början på en bättre relation mellan oss, vare sig den blir lång eller kortvarig. Han är trots allt min pappa... och jag är hans prinsessa!


Dagens ros går till Jenny som följde med mej idag.. tack vännen! <3 Älsar dej!



Tack alla som stöttar mej i det här... det betyder mer än ni tror!! De går rakt in i hjärtat och där kommer jag behålla det föralltid! :)



Det finns en låttext som beror mej extra mycket just nu... som rör upp alla känslor, men på ett skönt sätt;

~~ If today was your last day - Nickelback ~~

My best friend gave me the best advice
He said each day is a gift, not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day and tomorrow was too late
would you say goodbye to yesterday
would you live each moment like your last
leave old pictures in the past
donate every dime you had, if today was your last day

Against the graind should be a way of life
what´s worth the price is always worth the fight
every second counts ´cause there´s no second try
so live like you´re never living twice
don´t take the free ride in your own life

If today was your last day and tomorrow was too late
would you say goodbye to yesterday
would you live each moment like your last
leave old pictures in the past
donate every dime you had, if today was your last day

So do whatever it takes
´cause you can´t rewind a moment in this life
let nothing stand in your way
´cause the hands of time are never on your side
















Vet inte riktigt vad jag ska känna just nu...

Kan inte allt bara få vara bra någon gång i livet? Varför är de alltid så att när man känner att livet flyter på och man känner sig energifylld och glad så är det som att få ett blixtnedslag i skallen..
Har städat å fixat å donat hemma idag, tog en promenad upp till centrum med Lasse, förnyade mitt SATS-kort, och promenerade tillbaka hem. Hade lovat att bjuda Lasse o Jenny på pannkakor, så började förbereda det.
Efter middagen så sitter vi och kollar resmål inför sommarens evfterlängtade semester, när mobilen ringer...

"Bror Matte" står det.. han ringer inte särskilt ofta, så jag käder på mej att det att det var nått dåligt..
Mycket riktigt... tråkiga nyheter, Pappa ligger på KS sen i fredags, efter att ha haft andningssvårigheter på sjukhemmet. De har hittat en tumör i halsen på honom. Hjärtat stannar på mej... och tankarna börjar snurra, ska man åka in nu? är det akut? skulle han känna igen mej?  alla frågor och rädslor som kommer... och tårarna!
Som tur är var Jenny å Lasse där, och när jag mellan tårarna klämt fram vad som hänt så kommer älskade Jenny och kramar om mej <3 det behövdes.
varför är de så att man aldrig är beredd på sånna här saker, fast man tror att man räknat med det värsta, och trots att man tror att man är medveten om situationen. just nu vet jag inte riktigt vad jag ska känna.. är bara helt tom inuti. han är min pappa, min pappa som jag inte har träffat på snart 2 år, min pappa som jag har försökt få tag på men utan att lyckas, min pappa som jag som liten oftast såg som full men som jag ändå gärna vill vara med, som sa att han skulle försöka leva tills jag iaf hade fyllt 15. Nu är jag 23... han lever än, men i vilket skick han är i vet jag inte. Och det är anledningen till att jag inte vågat träffa honom. Jag har en del fina minnen av min pappa, vill man förstöra de minnena genom att träffa honom med risken att behöva förklara för sin egen pappa vem man är när man kommer dit, Jag vet inte! Jag vet verkligen inte. Men nu när han ligger på KS så var det som om de gick upp för mig, skulle jag aldrig mer få träffa min pappa? Att ha en pappa men inte träffa honom är en sak, att inte ha någon pappa, är en helt annan! Och de kändes i hjärtat. Många tycker säkert att de är egoistiskt att hälsa på honom och börja bry sig först nu. Men det är inte viljan som stoppat mej tidigare, det är rädslan. Undanflykter för att stå öga mot öga med de som är svårt och ohanterligt. Nu finns de ingen återvändå. Det är nu, eller kanske aldrig... Då väljer jag Nu.
Ska åka in imorrn och hälsa på honom.. se hur han mår, höra hur de ska behandla honom. Tydligen är de bara ben och skinn kvar av honom. Även om de opererar honom så kanske han inte klarar det. Vem vet?
De kan vara sista gången jag träffar honom, men de kan lika gärna vara en början på en bättre relation mellan oss om han klarar av det. Hur han än har behandlat mej som liten, så tänker jag lägga allt det åt sidan nu.För oavsett vad, så är han, och kommer alltid att vara min pappa! Och jag kommer alltid att vara min pappas prinsessa <3

 

....Memories....




Pappa, Mamma, Sessan

 


Grattis Victoria & Daniel <3

Den 19:e Juni är här och dagen i ära har helhjärtat ägnats åt kronprinsessan Victoria & Prins Daniels bröllop!! och
Jag var på plats i stan och fick mej en skymt av det nygifta paret när de höll tal på Lejonbacken. Det var så himla vackert. Och "Vickan" var så otroligt vacker, och säkerligen den lyckligaste tjejen i världen just ikväll!!
Ett par tårar rullade ner för kinderna när hon tackade svenska folket för deras stöd.
Stort Grattis till vår Kronprinsessa Victoria & hennes äkta make Prins Daniel <3

Bilder kommer senare eller imorgon! :)


Jag har nu ett nytt smeknamn, "spasmer sess".. efter att ha fastnat mellan dörrarna i spärren till pendeltåget idag. Haha, och det ska tydligen ha sett jävligt kul ut.. för de fick jag höra resten av kvällen sen!

Nu sitter jag hemma i soffan me Jempan och kikar på efterfesten på slottet och dricker ett glas vin.
Snart ska vi sjunga lite singstar! Wohoo!!


En ros som lycka till, till kronprinsessan och prinsen...


Trött på allt klagade om kronprinsessans bröllop...

Vad är det egentligen med vårt svenska folk?
I över ett halvårs tid har de tjatats och gnatats och klagats på våran kronprinsessas bröllop.
Allt ifrån att de renoverar haga slott och att de ska övervakas av 2000 poliser till att kungen inte bör leda fram henne till altaret och att de kostar oss (skattebetalarna) drygt 16 miljoner kronor.

So what? imorgon den 19:e Juni 2010, skriver Sverige vidare på sin, redan fantastiska, historia!
Våran kronprinsessa Victoria, har gått emot sin egen far i kampen om kärleken!! För att få denna vanliga lantis-kille från Ockelbo, som har fått hennes hjärta att smälta!! Hennes önskemål är att hennes pappa kungen ska leda henne fram till altaret. Gammalmodigt och nedtryckande tycker vissa.. vackert och respektfullt tycker jag! Jag önskar att jag hade en pappa som hade möjligheten av en dag få lämna över sin prinsessa vid altaret i kyrkan. Men alla är inte så lyckligt lottade, så sluta klaga på allt kring detta, och uppskatta det istället... glädjs med kronprinsessan och hennes Daniel, och börja sprid lite lycka och glädje själva istället för att springa omkring och sprida dålig energi omkring er!! För det finns inget vackrare än ren och skär kärlek! <3


vem skulle inte sprudla av glädje om man fått en ring på fingret av sin älskade?

Häromdagen läste jag i Metro, tror jag, om historien om prinsessan som kysste en "groda", som sedan blev hennes prins. Och så var det en bild på Victoria och Daniel som kysstes.
De gjorde mej rörd och alldeles varm i hjärtat! Att denna klassiska barnhistoria faktiskt skulle slå in för våran egen kronprinsessa! :)

Så mycket av våra skattepengar som varje år går till idiotiska saker, som skyhöga löner för politiker, VD:ar för olika företag, pensionspengar 10 år framåt i tiden för nån gammal avdankad VD på försäkringskassan osv, medan vi vanliga människor sliter för varenda krona som blir över på lönekontot, så måste jag säga att jag mycket hellre lägger en 20-lapp (som är det uträknade beloppet för varje svensk medborgare) på prinsessans bröllop!!!

För att inte tala om alla skattepengar som ungdomarna i rosengård och rinkeby bränner upp lokaler för, för att dom leker coola och går ut emd att dom är "i krig" med svensk polis.
Jag é ledsen, men vill de ha krig, så kanske de skulle stannat i arabländerna...
I annat fall är det kanske dags att börja anpassa sig till vårat svenska samhälle och respektera våran kultur!!


I can´t deny, you blow my mind... :)

vilken dag... veckan känns fortfarande helt sjukt lång.. jag tror fan att det här är den längsta veckan på hela året! :O
haft huvudvärk hela dan.. migrän-varning alltså.. 3 liter vatten hjälpte inte... men nu är den borta nu som tur är! :)

har såklart kollat lite fotboll idag också.. :) VM går ju inte att undvika, och de är ju jäkligt skoj me alla matcher..
tyckte de var synd att lagerbäcks Nigeria inte fick ta poäng.. lasse är värd de!
annars är de fortfarande Holland som är mina favoriter... har en crush på Wesley Sneijder...
dra mej i halmstrå´t va läcker han é asså! <3 spana in snubben...




My god Wesley, you blow my mind! <3

Det är lite Ljungberg över honom, de är nått som får mig att smälta med detta leende och de glittrande ögonen!


I skrivande stund är Lasse å Jenny påväg ner för att äta äppelpaj som jag precis bakat..
mmm, smarrigt ska de bli med lite äppelpaj och vaniljasås... tänk på huslig man kan vara!
Har var jätteduktig med att skippa godsakerna länge nu, men idag var jag bara tvungen att lyxa lite! :)

Väntar också på mitt "vinnar-mail" från tradera om klänningen jag vann igår... hoppas de kommer snart!
Godnatt sen!
Puss



länsar hela tradera :D

shit.. klockan är strax halv 1.. jag ska upp kvart över 6 imorrn, men här sitter man... väntar å väntar!
Nu är de bara 11 minuter kvar på aktionen på den där rosa klänningen på tradera som jag bara måste ha..
haha, har nog gått igenom varenda sak på hela tradera snart, men de är riktigt kul faktiskt! =)
man kan verkkligen fynda!


galet fin.. hoppas jag vinner den :) håll tummarna!
sen är de bums i säng! så hörs vi imorrn!!

Wohooo jag vann den! 81 spänn... helt klart värt de! :D
Nu kan jag sova gott!! pussen

tänk att ha en fru som mej...

När jag tänker efter, är jag fan inte så tokig ändå..
nog för att jag som tjej, tjatar o gnatar eller tjurar över småsaker då och då..
men om man jämför det lilla, med allt jag faktiskt gör här hemma och för min man, så är de inte så tokigt ändå :)
Han har vart hemm i 2 dar nu och vart sjuk.. feber, huvudvärk, svag i kroppen, döende.. säg nått han inte har på symtom-listan.. men de är väl typiskt killar.. så har de alltid varit och kommer, med all säkerhet, alltid att vara!
Så när jag kom hem idag, ställde jag mej på en gång och gjorde pannkakor åt honom. Väckte honom, ur sin skönhetssömn, med en puss när maten var klar, och alt står serverat och klart på bordet. Kan man ha det bättre? (han alltså... för jag vet många sätt jag hade kunnat haft det bättre på just idag =P )

Tänk en hemmafru skulle man ha... :) I alla lägen!!




Idag har jag haft en tuff dag på jobbet. Vi hade en ganska allvarlig insident med ett barn i våran grupp, som hittade på "dumheter" som kunde ha slutat riktigt illa.
Jag var kvar sist av oss pedagoger, så jag fick ta snacket med mamman. Hon blev helt förfärad över vad han hade gjort, så hon började gråta och sa att hon snart inte vet vad hon ska ta sig till med honom. Han är en underbart ödmjuk, kramig och charmig pojke, som aldrig menar något illa, men får ibland för sig saker som man inte skulle kunna drömma om. Och för att inte tala om mamman. Hur go som helst och vill alltid allas bästa, och då såklart framförallt sina barns. Det var riktigt jobbigt att se hennes reaktion faktiskt... vad säger man likaom?

Just nu ligger jag i sängen och ska vila en stund och smälta pannkakorna jag har tryckt i mej :)
sen blire en långpromenad me Jempisen.. tjiihoo!!

sorry...

Förlåt!
Jag har varit så trött de här sista två dagarna att jag har inte ens orkat blogga.
det är bara onsdag idag, men jag känner mej likaslut som om de vore fredag eftermiddag! =/
Sitter på jobbet nu.. fast jag helst av allt skulle vilja gå i ide känns de som.

Men idag ser de iaf ut och bli fint väder, med lite D-vitaminer från solens strålar kanske man piggnar till!

Skriver mer ikväll! :)


tröttmössa...

Ligger på soffan och har precis läst nya Vecko Revyn, och kollar på Italien-Paraguay med ett öga.
Så himla skönt att bara ligga och ta de lugnt för en gångs skull. Utan några måsten!!
Har haft planeringsdag på jobbet idag, planerat inför höstterminen. Segt faktiskt! Men vi hade en väldigt trevlig lunchstund. Vi gick ner allihopa och käkade på food courten i Sollentuna centrum :)
Åt en ruggigt god Pasta med fläskfilé och kantarellsås *smaskens*




Min granne Marre lurade skiten ur mej idag när hon skrev ett sms där de stod;

"Hallå snygging! jag har tänkt på detta ett tag men ine riktigt vågat fråga, men har du lust att träffas och ha sex någongång, typ snart? ingen behöver få veta något! ;) puss puss <3"

Haha, shit va jag rodnade!! jag visste inte riktigt vart ja skulle ta vägen, tills jag läste fortsättningen;

"lurad, haha, skämt o sido, tur du har huvudet med dig och läser hela sms:et, skicka detta sommarknull till minst 30 stycken och se hur många som går på att du vill leka, annars får du dåligt sexliv resten av året" som om de inte vore illa nog redan liksom :P

haha, tyckte de va sjukt kul iaf! var ju såklart tvungen att skicka vidare det till några stackare! =)


idag blir de till att sova tidigt! öppnar imorrn och sen har jag en 12 timmarsdag framför mej då vi har informationsmöte med höstens nya föräldrar =/
natti natti   

Bilder från shoppingen i Kista!!

Kom precis hem från en långpromenad med Quila, vi tog sällskap med Sofia och Fonzie, efter att ha kört lite hundträning i stora rastgården. De gick sådär, Quila surade för att hon inte fick vara med och leka, och Fonzie koncentrerade sig bara Quila, istället för på godiset eller leksaken. =P

Fotade lite idag, provade alla nya kläder från shoppingen i Kista igår :)
är ruggigt nöjd!! bara ett par kilon som behöver tränas bort för att jeansklänningen ska sitta riktigt bra =P  haha


Vit/beige-randig skjorta, i grymt skönt stretchmaterial. New Yorker 99:-


Ljusorange blus med dragsko längst ner. Cubus 99:-



Ballongklänning i Jeans. Perfekt i sommar. New Yorker 169:-


Supersöt blommig klänning. Redo för midsommar! Indiska 199:-


sen köpte jag också en svart t-hirt med stort rosa blommtryck på, från Gina Tricot.
Och även en gul blus från Vero moda. :)

Nu har också hatthyllan, ÄNTLIGEN, kommit upp på väggen. :)
de vart riktigt bra i hallenf faktiskt.. se här..


så nu ska det köpas korgar bara att stoppa in i facken, och se nått slags skoställ eller bänk att ha under.
kommer bli superbra tror jag!!

ser fram emot imorrn, när det är Holland-Danmark matchen :) de är båda mina favoriter i VM, så blir svårt å veta vilka man ska heja på imorrn. Holland är mest favoriter, men jag har ju danskt blod.. hmm...!?!


tråkiga söndag...

Snart är helgen över igen.. har inte gjort nått speciellt egentligen, har vart rätt lugnt. I fredags var vi på en liten smyginvigning av Prima, Elias nya restaurang som ska öppna här i Märsta. Lasse å Jenny bjöd med mig, jag trode vi skulle va där nån timme eller så, och käka gott och dricka nån bira. Men så blev de icke, jag gick hemifrån vid 6 tiden på kvällen, och var hemma halv 4 i lördagsmorse.. shit asså.. de va rätt städat, men ändå riktigt kul :)
igår vare ju kista och sen hem till grannarna på kvällen. Slocknade när ja kom hem igårkväll, har vart skittrött hela helgen, vet inte varför. Kanske är det gråa vädret som gör det? Även om jag tycker att det faktiskt är ganska mysigt.. :)

Imorse vaknade jag vid halv 10, men orkade verkligen gå upp ur sängen... låg och lekte lite med datan. Vid halv 12 började jag bli uttråkad, så då väckte jag putte. Upp för å käka frulle, som vi inte hade hemma... :( suck
satte istället igång att kika igenom anteckningarna jag skrivit inför träningen med Soifas (sofia är puttes syrra) hund.
Vi ska ses om en stund för att öva lite koppeltrännig, och möte med både människor och andra hundar.
Jag känner mej verkligen inte som nån hundtränare just nu. Känns som motivationen för kursen har försvunnit lite grann på senare tid. vet fasiken inte varför :S jag älskar juh att jobba med hundar?!


åh juste jäklar, vet ni vad jag har gjort?
håll i hatten nu... jag har bokat min första "brazilian waxing".. My God!!
Så trött på den där jävla bikinilinjen som inte vill som jag vill och rakhyvlar som bara gör att man skär sönder sig!
Men fan va ont de kommer göra.. måste ta med nått att hålla i under behandlingen.
13 juli smäller de. Lagom till allt solande å badande på semestern :)



haha hittade nu att man får välja vilket mönster man vill ha...




Nu ska jag gå å göra mej lite varm soppa... kyligt här inne nu, altandörren står öppen så lite härlig doft av fuktigt gräs kommer in :) Det regnar ordentligt ute nu, så jag å Sofia valde att skjuta upp utomhusträningen en stund framåt kvällen.
Så vi hoppas på att det slutar regna snart!
hejpa hejpa




Jag snubblade visst när jag tänkte...

Här ligger man på Niklas å Vonkans soffa, efter en god middag och en mumsig äppelpaj till efterrätt och kollar på VM... USA-England, helt okej match faktiskt, synd att England missade så jävla många målchanser bara. Tycker de var värda att vinna. Mitt under matchen så visas en bild från avbytarbåset där de sitter en snygg, välklädd man... Och det var nu jag snubblade när jag tänkte...

Vickan; Oj, va lik han är beckham!
Putte; Älskling, det ÄR beckham!
Vickan tänker en stund, hmm VM i fotboll, englands match... ahaaaa!! såklart!!

Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker! Det kan hända även den bästa!! =P

Idag var jag å Jenny först på arlandastd en sväng för att kolla på träningsskor till mej, men de fanns bara i strlk 39, som var alldeles för stora, så typiskt :( sen drog vi till Kista, köpte en t-shirt jag spanat på ett tag på Gina, och lite annat småplock :)
bilder kommer sen..

hej sålänge!

Godmorgon godmorgon!

Vilken underbarbdag!! nog för att jag är en ren och skär soldyrkare... men det är ändå nått speciellt med de här höstliknande dagarna... när de blåser och viner i träden, gräset är blött så man kan gå omkring i en mysig kofta och gummistövlar och bara vara :) ligger fortfarande i sängen jag... putte har precis vart ute me vovven så jag behver inte stressa :)
men ska strax upp å göra mej lite frulle... sen blire till å dra iväg till arlandastad med Jenny.
ska försöka hitta mej ett par riktiga träningsskor, ett par nya gummipjux, och lite annat smått å gott!


är jäkligt sugen på de här vita gummistövlarna från viking :) snacka om stil!

näe nu kurrar magen ordentligt! bli frulle för hela slanten...
pussen

Berg- och dalbana...

Idag är känslorna väldigt blandade... jag vet varken ut eller in!? Och jag vet inte ens anledningen till det.. det finns å mycket känslor och konstiga tankar som skulle behöva komma ut, och som sagt, de är minst sagt blandade!

Jag vill börja med att ge en ros till min underbara pojkvän... har glömt å berätta det, men när han var i Barcelona så köpte  han en jättegod parfym till mej.. dessvärre lyckades jag tappa den ur min träningsväska en morgon när jag sprang till bussen, och märkte det inte förrän på eftermiddagen å när jag kom hem igen, låg den sälvfallet inte kvar på gräsmattan :( Jag blev jätteledsen och de tog ett tag innan jag kunde släppa de här, när jag berättade för Putte  tyckte han att jag var klantig... antar att jag inte kan ha några direkta invändningar mot det!
Men nu på kryssningen gick vi in på taxfreen och han gick å letade upp samma parfym och köpte den åt mej, än en gång. Hela hjärtat fylldes verkligen med värme då och jag insåg att de var hans sätt att visa sin kärlek till mej! <3

Just nu sitter jag på altanen och lyssnar på min nya favorit  -Joshua Radin, som Niklas på jobbet tipsade mej om. Sjukt skön röst och låtar som man bara försvinner in i en drömm när man hör... Känslosamma, lugna och alldeles underbara! Följ länken och lyssna på min personliga favorit http://www.youtube.com/watch?v=YIADdtY9pQA


Iförrgår när jag hade min pissdåliga dag när allt bara var fel, så såg jag, innan jag gick å la mej kl 21.30, en så himla fin film. Som jag på nått sätt, även om de inte alls är så mitt liv sett ut, kände så himla mycket igen mej i.
"I taket lyser stjärnorna" hette den. Den handlar om en flicka i högstadiet, var mamma har cancer, och hennes pappa är en okänd fransman som hon aldrig träffat. Hon träffar kompisar, börjar dricka och hur mycket hon än älskar sin mamma så vet hon inte hur hon ska hantera hela situationen med henne. Hon försöker verka starkare än vad hon egentligen är, hålla skenet uppe så att säga.
Men tillslut inser hon hur mycket hennes mamma betyder och att hon inte har så långt tid kvar. När detta går upp för henne så springer hon till sjukhuset, kryper ner i mammans sjukhussäng och där ligger de och gråter tillsammans. Efter bara ett par dagar så går mamman bort, och man får se hur hon står på sin mammas begravning.
Otroligt sorglig och berörande film som verkligen är värd att se tycker jag! Jag fick mej ett par tankeställare, speciellt kring min far. Men den dan jag står på min egen mammas eller pappas begravning... för mej kommer det att vara två helt olika saker, och två helt olika känslor och saknader. Men känslorna är skrämmande att tänka!





Ikväll har jag varit på fest på jobbet, eller ja, det var avslutning för all personal..
var inte så sugen från bärjan. Men många skulle gå och det vat ett tema "Huvudbonad" som många satsade på att fullfölja, så jag följde med ändå. Det var faktiskt riktigt lyckat!
Rektorn höll tal, det var bingo - i form av att man som ett lag skulle klara av olika uppdrag och sedan fick man bocka av dessa på sin bingoruta, våran 93-åriga rastvakt fick de flesta att börja gråta när han höll tal om sin tacksamhet att få komma till oss varje vecka, för att umgås med barnen. Att delta i deras utveckling och lärande, och känna gemenskap istället för att sitta ensam hemma.
Citat av farbrorn "det gör mej så glad att jag nästan slår knut på mig själv" haha! så jävla söt!!


Jag lånade en gamma polishatt! =P
Kollegorna tyckte att jag skulle passa som polis.. haha :) ja de skulle va nått de...


Har också vinkat av ytterliggare två barn från gruppen idag som gick på sommarledighet, för att sen gå vidare och börja skolan till hösten! usch de är inte lätt alltså, fick färsk basilika och en fin planterad solros av dem. Även då rullade tårarna ner för kinderna  när man kramade dem hejdå...





skattepengarna på kontot... satt fint!!

Nu sitter skattepengarna på kontot... de satt fint sörru :)
hade tänkt att spara dem till semestern men efter idag så ska jag fan lägga pengarna på ett nytt träningskort!!
Så nu ska jag in på sats hemsida och se vad jag kan hitta för alternativ... och hur mycket pengar de sa råna me på för att man ska våga visa sig ute =P

har precis ringt komethallen i barkarby och bokat 2 badmintonbanor imorrn :)
har lurat med Fanny, Freddan & Gurra.. ska spöööa dom alla!! haha
eller ah, du Fanny (jag vet att du läser de här) är ju med mej ;) å vi ska spöa skiten ur grabbarna!!!
nu ska jag gå å packa träningsväskan.. :)



den fula ankungen

fyfan .. haha kommer ni ihåg inlägget jag skrev om att man ska vara nöjd med sig själv och att det är så synd att så många tjejer nojjar för sina kroppar såhär inför sommarsäsongen..
imorse fick jag ett rejält bakslag!!
efter matförgiftningen i lördags har jag itne ätit särskillt mycket alls.. då borde kroppen gå på lågvarv och man borde känna sig iaf NÅGOT smalare.. men icke, imorse var magen svullen och jag kände mej som en heliumballong!! INTE OKEJ!! Och om de ändå vore så väl att man kunde skylla på att månadens värsta vecka är på väg... men icke... så istället ångrade jag, återigen, våren... varför la man inte bara lite jävla energi på att träna!?!?

Nu sitter jag på rast på jobbet.. och utanför skiner solen, ruggigt skönt!
Barnens pool är fylld med vatten och det plaskas och busas mycket =) stänger idag, men de känns inte så jobbigt längre, nu när vi alltid är ute efter mellanmålet!! man ska inte klaga när man får vara ute i solen i stort sett hela dagarna! :)


nu ska jag in å kika på lägenheter innan rasten är slut!
fast ska ju inte flytta ifrån putte såklart, men de vore så skönt att hitta en trea i samma område som vi bor nu!

pussen   


typiskt mej...

Usch va kallt de har varit idag, ingen sommarvärme här inte...
himlen såg blå och fin ut imorse så jag intalade mej att värmen skulle komma.. men tänk så fe jag hade! =(

Efter jobbet idag så var jag tvungen att dra till jakobsberg.. lagom kul efter en lång dag på jobbet!
Men efter kaoset i lördags så glömde jag mitt busskort, bankomatkort och leg i Gustavs jackficka. Så typiskt mej!! Men det var bara att bita i det sura äpplet... :)
När jag kom hem igen från jakan var jag trött och frusen, så jag tände lite ljus i badrummet, satte på lugna låtar på mobilen, och så tog jag mej en lååång vaaarm dusch... hur skönt som helst!!








Börjar få lite smått ångest för slutet av den här veckan nu.. 2 av barnen i min barngrupp gör sin sista dag på torsag... har haft dem ett år nu och man har hunnit knyta rätt starka band till dem. De känns tufft att de ska dropa av en efter en nu.. men samtidigt vet jag att de behöver de. Nya utmaningar i livet! :)
Till hösten får jag juh en ny grupp småttingar att ta hand om.. då får man yngsta gruppen istället, 3-4-åringarna. :) b blir skoj det med!

nu ere gonatt!!!
hörs imorrn
kyss



va hände egentligen?! var jag där? hade jag roligt?

okeij, nu var det ett bra tag sen jag blogade här... sorry för det!
helgen har varit, minst sagt händelserik...
har hunnit med mycket, både bra å dåliga saker.. vill knappt berätta om det.. haha

but here it comes..

torsdagens kryssning var jättelyckad, det var jag, Putte, Jenny & Lasse som drog iväg för att fira Puttes födelsedag ordentligt.. vi åt gott, och drack mycket... jag å Jenny ägde dansgolvet och grabbarna ägde champagneflarrorna! =)
kvällen var jättelyckad och jag fick mej, något av en nystart tillsammans med Putte känns det som.
Han har varit så himla underbar hela resan. Ni vet det där lilla extra som man ibland kan känna att man saknar när man har varit tillsammans ett tag. De sköljde över mej som en ny våg av kärlek, och jag insåg återigen varför jag föll för honom från första början. Att vardagslivet inte alltid är det lättaste, glömdes hellt bort de här två dagarna! =)
På natten var de en grym show på scenen i "starlight palace".. och de va inte vilken show som helst... det  var
"Scandinavian HUNKS" som uppträdde... de består av 6 grymt vältränade killar som har dansshow i olika utstyrslar, för tusentals skrikande tjejer! haha! kropparna var ju inte all klaga på direkt!! men dansen var inte de mest imponerande jag sett... men varför klaga? jag är glas att jag sett dem iaf :)


~~ scandinavian hunks ~~


yummie yummie!!!!






Jenny & jag hade skoj framför ljusväggen.. haha


fredagen följdes av inte alltför roliga händelser... efter en natt utan käk, och utan åksjuketablett innan läggdags så mådde jag pyton när jag vaknade. Sjösjuka och för mycket sprit i kroppen är ingen rolig kombination, men efter ett tag började jag ändå piggna till och vi tog en runda på båten för att handla i taxfreen och sen se den andra showen av hunkarna på scen. :) sen kom snälla Leo och hämtade oss vid hamnen, och vi åkte hem och grillade på våran altan.. riktigt mysigt!!

05.30 lördag morgon ringer väckarklockan... åhnej, helevete, varför sa jag att jag skulle med på de här? var mina tankar just då. Ville bara sova, me pallrade mej ändå upp. Hade nämligen tackat ja till följa med på ännu en kryssning med ett par polare från jakan. Dock bara en dagskryssning från Grisslehamn till Åbo. Båten skulle gå 10.00 och vara tillbaka 14.30. Vi skulle sola på däck och dricka nån bira bara. Så framför mej såg jag en liten båt, med ett lagom stort, skyddat soldäck med solstolar och tjejer i bikini. Kan juh inte bli annat än en undebar dag! eller?!

när vi kom fram till grisslehamn så låg där en stor jävla båt, liknande de vanliga kryssningsfartygen, viking, silja och birka, fast utan hytter. Aja, tänkte jag, de här blir kul skoj ändå.
Men.. på däck blåste det så kallt så att de inte gick att vara där, alltså ingen solning..
de blev två öl i baren istället framför ett cover band. mysigt och trevligt men inte mer än så..
vi gick och tog en macka i caféet innan vi drog till taxfreen. nu var vi snart tillbaka i land i grisslehamn och sista stunden satt vi faktiskt på däck iaf, snackade lite skit och lyssnade på musik. 
bussen tillbaka till sthlm skulle ta lite drygt 2 timmar. ditresan hade ju gått bra, och jag hade tagit en åksjuketablett på morgonen så jag oroade mej inte. Men jag började må mer och mer dåligt, så jag såg till att sova en stund, när jag vaknade var de ungefär en halvtimme kvar, jag hade ont i magen och mådde inte alls bra.
när jag sen skulle gå till toaletten så hann jag med nöd och näppe dit, spydde som en gris på toaletten sen, helt utan förvarning, hade ju bara känt mej konstig i magen. Men TACK O LOV att de fanns toalett på bussen, vad hade jag annars gjort?! :O
när jag kom ut därifrån var vi framme på centralen och vi gick av bussen, jag trodde då att jag hade fått upp de jag behövde. de andra hade planerat att dra hem till jakan och grilla, så jag tänkte att jag följer väl med, men jag mådde tydligen inte bra. efter ändrade planer så skulle vi käka på en pizzeria i spånga, jag spydde på toaletten där ett par gånger, när vi kom hem till fanny å fredrik i jakan, spydde jag där. De bäddade ner mej i soffan, pch jag låg som ett kolli och bara skakade, jag ville bara hem, ville inte utsätta dem för de, men jag kunde inte ta mej hem. jag kunde verkligen inte. Jag visste att putte jobbade, och att jenny o lasse hade middagsgäster hemma. så jag bad Jenny om Leos nummer (leo är lasses bror) å ringde honom, och självklart, underbart snäll som han är, så kom han och hämtade mej, och körde hem mej! Jag kände mej så dum, inför freddan o gurra, inför leo, inför alla! väl hemma så gjorde jag ett sista besök på toaletten, men nu var magen rejält tom, men ändå vred den sig som om den fått en knivs stucken rätt in i sig.
jag tog mej till sängen och somnade där kl 21.30 efter den här förskräckliga dagen!
de är bland de värsta jag varit med om. 01.27 vaknade jag, det var knäpptyst i lägenheten och jag ringde putte för att se om han var påväg hem, jag kände mej så fruktansvärt ensam och ynklig.
tog mej försiktigt upp ur sängen och gjorde ett glas saft. jag försökte dricka försiktigt ifall magen skulle få krupp och stöta upp allt igen, men jag har aldrig varit så törstig i hela mitt liv, så jag svepte glaset utan att knappt mräka de, tillbaka till sängen, å så kom putte hem. Vilken lättnad, vilken lycka!!
kände en sån trygghet att ha honom hemma!!
somnade igen efter en stund och vaknade imorse halv 11.. så efer lite drygt 13 timmars sömn verkar magen ha slutat stöta upp allt som kommer ner. men de gör fortfarande ont.. magsäcken värker och jag har inte ätit något som kl 12 lunchtid igår.  fyfaan säger jag bara! och de värsta är att jag inte ens vet vad de här beror på.
åksjuka i bussen? för mycket sprit är inte trolgit, jag var ju inte ens full, hade bara druckit 2 öl och en smirnoff!!
dålig köttbullemacka på båten? jag har ingen aning... men jag vet att jag aldrig vill vara med om det igen!
och att jag inte ska dricka en droppa, oavsett om det är de de här beror på, på välidgt, väldigt länge!!


bröllopsfunderingar... I do, do I??

äntligen kommer sommarvärmen tillbaka...  kom precis in på rast på jobbet, skönt å svalka sig lite från den stekande solen.. :) jag och barnen har lekt i poolen ute på gården.. riktigt mysigt!
det är sånna här dagar som man känner att man har världens bästa jobb! =D

                        

Snart är de kryssning som gäller... ska bli så grymt kul! :) skönt å komma iväg lite, och med putte för en gångs skull.. det är man inte direkt bortskämd med! 
Det är tufft när han jobbar så mycket som han gör..! Alla kvällar, minst 6 dar i veckan. Det är inte helt lätt att få ihop ett fungerande liv tillsammans vill jag lova.
Jag har alltid varit tjejen som behöver närhet, bekräftelse och massor av kärlek, hela tiden, så mycket det går!
men nu, helt plötsligt. fick jag bara lära mej leva med det minimala.. typ existens minimum, när de gäller dom sakerna. Jag har fått lära mej acceptera att jag inte är nummer 1 på hans lista.. för där ligger hans jobb...
och jag är mycket väl medveten om att jag själv valt att vara med honom, och det är jag glad och stolt över!
Jag älskar Tosse över allt annat!
Men ibland kommer dalar då jag kan känna hur jävla tufft det faktiskt är. hur länge orkar jag ha det såhär? pallar man hela livet? eller finns det en gräns? var går den isåfall och hur vet man när det är "övertramp"?
förhållanden är inte lätta att handskas med!

häromdagen pratade vi om giftermål och förlovning... de kom upp när jag berättade för honom att lovisa hade föreslagit att jag skulle köpa en förlovningsring i födelsedagspresent åt honom. När jag berättade de för honm så sa han helt allvarligt "jag vill inte gifta mej, jag tror att det är säkraste sättet att förstöra kärleken"´(till allt det här hör också att hans föräldrar inte är gifta men ändå har 3 fina barn och fortfarande håller ihop).
jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mej! jag blev helt ärligt så ledsen så jag sov knappt den natten. men jag ville inte visa det för honom, för det var natten till hans födelsedag, och jag ville inte starta en diskussion då.
han sa iofs också att han är medveten om att giftermål är en av mina högsta drömmar och han nångång säkert kommer att få kompromissa!!
men vadå kompromissa!!? jag hoppas de inte låter som att jag snackar om det här bakom ryggen på honom. för de är verkligen inte så, jag tycker bara att det är så skönt att få skriva av mej allt som jag känner och kanske få synpunkter och kunna diskutera de här me nån av er som läser det.

jag vill inte gifta mej med någon som har "kompromissat" fram det med mej. Jag vill gifta mej med den man jag älskar, för att jag älskar honom, och som ett bevis för oss, för gud, och för alla andra att vi vill dela vårat liv tillsammans. Som något fint och minnesvärt!! och jag vill att Patrik ska känna likadant...
inte för att han måste gifta sig´eller för att han vet att jag vill!? kan man ändra sig i något sånt här? vad gör jag om inte?
grubblar rätt mycket på det här och vet varken ut eller in känns det som.
någon som har något klokt att säga eller något tips eller råd?!
kläm ut de bara!! det välkomnas varmt!

Nya naglar & kanske en tatuering?!

1:a Juni.. sjuukt va fort de går, vart tog våren vägen egentligen? här har man gåt hela vintern och väntat och längtat... så plötsligt en dag så är allt bara förbi? läste ett mysigt citat idag;

"Livet är det som passerar medan du har fullt upp att planera morgondagen"
tänk på det ni!

Jaja, idag är iaf en sån där sprudlande dag!! ni vet, en såndär dag som känns så bra.. på alla sätt och vis, inga onda andar som spökar i hjärnkontoret, man slutar tidigt på jobbet, solen skiner, naglarna ska fixas... allt flyter helt enkelt på! kom precis tillbaka från Anneli som fixar mina naglar en gång i månaden... de låter lyxigt, jag vet! och det är precis vad det är... lyxigt och dyrt, men preciiis vad en tjej behöver... en av de där "ego-boostarna" som gör underverk för humöret =)

här är resultatet (rätt dålig bild, men vafan, skitsamma);





idag hittade jag ocskå min blivande tatuering.. satan i gatan va läcker den är!
en fjäril som jag vill sätta på vänstra sidan av magen... typ över revbenen och neråt, så ganska stor ska den bli. vill påbörja/göra den i slutet av sommaren tror jag. känns inte som att pengarna räcker till just nu, och dessutom får man ju inte sola på ett par veckor.. =/


här är den, my beauty... <3
så fort jag såg den kände jag nån slags samhörighet med den...
däremot ska jag nog inte fylla den i samma färger... kanske bara rosa inuti?
vad tror ni om det? 
funderar på att skriva texten "today is the first day of forever"
så himla sugen på att göra en nu :D



igår berättade jag att jag målade min hatthylla som ska upp i hallen...
så sjukt nöjd.. tror de kommer bli sååå bra! =)

pusspuss










RSS 2.0