projekt - hall

jag är svart överallt!! hela eftermiddagen har gått åt till att slipa och måla om min hatthylla.
köpte den på loppis för 30 spänn :) men Putte gillade den inte, så jag ställde ner den i källaren...
kompromissen blev att vi tillsammans skulle hålla ögonen öppna efter nya hallmöbler, eftersom jag hatar hans hatthylla som suttit uppe hittills.. men så i torsdags när vi kom hem och han skulle hänga av sig, så rasade hans  ihop... HAHAHAHA!! yes, tänkte jag såklart.. =P
som tur va hade jag juh inte gjort mej av med min, så nu har jag målat den svart och imorrn ska den upp på väggen. de goda segrar alltid i slutändan :)
kommer bli grymt, ska köpa små korgar också så man kan få undan lite skit, så som hundbajspåsar till exempel. hur snyggt är de att ha dem framme? =P



ungefär sådär kommer det se ut sen, fast svart hylla med vita korgar!
grymt snyggt tycker jag!! :)

shit, klockan är redan 23.16, ska upp om 6 timmar, öppnar på jobbet imorrn..
måste ta 06.06 bussen, lagom kul liksom =/

godnatt

Skön helg

Söndagkväll och helgen är förbi...
Fredagen var lugn hemma med Tosse som fyllde år, jag kom hem rätt sent efter panikhandlande av present i stinsen. Väl hemma blev de en god grillad middag och ett glas rödtjut, för att sedan rulla över till soffan båda två, där mat-koman tog över totalt. 2 timmar senare sov vi båda, i varsitt hörn, på soffan... haha!

Lördagen länsade jag å Aline butikerna i stan på sommarklänningar, de satt fint med lite shopping, trots att löne den här månaden inte direkt var nån jackpot (pga av en veckas tjänstledighet för att dra till Idre i mars) *suck*
mend de är smällar man får ta när man skjuter på problemen till ett senare tillfälle.


Här kommer två bilder som jag hittade, som jag kände mej direkt träffade av.. haha




tror inte att jag kan beskrivas mer klockrent än såhär...


Lördagkväll bjöd jag å Jenny över lite folk till mej, grannen Marre dök upp med polaren Jesper (!?! tror jag han hette), Leo å Carro, Denice och så kom Lasse såklart ner. Vi grillade, kollade eurovision, spelade buzz m.m.
MYCKET TREVLIGT!! Tack för det allihopa! <3

Idag har vart en heldag av äventyr! Först va jag på skansen med Julia hela dan. Grymt skoj! Trodde inte de skulle ta så långt tid o vara så mycket att se, men vi gjorde 5 timmar där.. :O galet!
Och jag, lyssna noga nu, JAG... som skriker och springer gråtandes iväg om jag ser en "liten" spindel på typ 1 cm, hemma hos oss, jag klappade på en gigantisk spindel på skansen.. "Imse" hette han, och var väl nån decimeter stor. fyfaan va jag é cool!! =)
sen klappade vi också ormen snoddas.. men de va inte så farligt... ormar har jag lättare för.

När jag lämnat Julia hemma i sollentuna, var de bara att vända tillbaka in till stan för att möta upp min älskade mamma som hade shoppat så mycket på loppisen i hornstull så att hon inte kom hem. =P
de blev middag på en thai-restaurang, för att fira <3 Mors-dag<3 innan vi drog oss hemåt... gott men starkt!! 5 liter vatten senare typ!

så har min helg sett ut.. mycket trevligt! och skönt med en vit helg, utan alkohol (jaja, utom de där glaset vin till middagen i fredags, men de va ingenting om man jämför med den senaste månadens bravader!!)
helt slut i både kropp och själ nu.. så nu säger jag godnatt och kryper ner!



Ut med Size-Zero, in med Size-Hero!!!


Vecko Revyn - Sveriges bästa tjejtidning!!


Nu så.. nu är det äntligen dags att förändra idealet för alla världens tjejer... =)
Köpte veckorevyn idag och blev sååå glad! Där står det om deras kampanj för "Size-Hero" modeller!
Världen över har idealet hos unga tjejer blivit så sjukt de senaste åren, och ansvaret ör det bär vi alla..
Alla konsumenter som inte säger ifrån, och som fortsätter att handla dessa kläder, alla designers som inte gör sina kläder i storlekar större än 34, men framför allt media som ofta hånar "kurviga" (och dvs NORMALA) tjejer helt öppet. Som ett knytnävsslag rätt i fejjan!! Många vackra kvinnor har fått stå ut med detta, en av mina största förebilder är en av dem. Jessica Simpsson - naturligt vacker med en fin, kvinnligt kurvig kropp, hon tränar och lever sunt. Men precis som alla andra kan hon lägga på sig ett par extrakilon, vissa perioder i livet. Inget konstigt och inget fel!

Vi tjejer/kvinnor är väldigt bra på att klanka ner på oss själva, ingen är nånsin helt nöjd.
Låren är för tjocka, magen för stor, brösten för små, rumpan för fet, vi har celluliter, "gäddhäng", dubbelhakor och jag vette fan allt vad det är!! Och hur mycket jag än hatar det, så är jag exakt likadan själv!!
Jag är inte nöjd med min kropp! Men sen finns de ju såklart delar jag tycker mer om hos mej själv, som jag gärna framhäver. Varför kan man inte bara släppa allt de man tycker är dåligt... var man än är, på stranden, på stan eller på fest så lovar jag att alla människor har nog med att oroa sig över sina egna kroppsnojjor!
Och de som tittar på dej, gör det säkerligen med avundsjuka och inte med avsky.
Vem bestämmer egentligen hur en perfekt kropp ser ut? Det är ju olika för alla.. det gäller bara att hitta sig själv, och känna efter vad man verkligen trivs i!

I veckorevyn stog det också om Whitney Thompson 23 år, som vann amerikanska Top Model 2010.
Jag har aldrig hört om henne förut, men hon är garanterat en av de vackraste kvinnor jag sett i hela mitt liv!
Och jag hopaps att hennes karriär kommer gå spikrakt uppåt och att hon kommer att inspirera andra kvinnor till att älska sina naturliga, kurviga och sunda kroppar!




<3  WHITNEY THOMPSON   <3



Nu ska jag gå in på VeckoRevyns hemsida och skriva på listan för SIZE-HERO-kampanjen!!
Gör det du också!!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!!

www.veckorevyn.com/ideal

Tack å hej!

kalajs i odensala

Puh, trött nu, kom nyss hem från kalajset i odensala... Tossen min fyller år imorrn (fredag) så idag har idag vart de lite firande där :) de va mysigt faktiskt, inte träffat dem på jättelänge!!
Bitte hade bakat världens godaste tårta! en sån där klassisk sommartårta ni vet...
grädde och jordgubbar på... *mums*

såg semin till eurovision också.. fyfan vilken flopp! sverige kom juh inte ens med tilll finalen.
synd, tycker anna var värd det, hennes låt berör väldigt mycket.. =) den är ärlig och stark rakt igenom..
men men, så kan et gå!

nu ligger man i sängen och är dödstrött!!
ångest för att jag inte köpt nån present till putte än =/ så jääävla svårt!!



gonatt
puss

Filmen uppfyllde mina förväntningar... and so did Jarrod Smith!! <3



Jahapp.. då satt man här i soffan igen. precis som vilken dag som helst!
Filmen var GRYM, jag garvade så jag nästan grät vid ett antal tillfällen =)
Och det fanns en heel deel hunkar med vill jag lova. satan i gatan, Aidan - gulleplutten från serien, som man hatade carrie för att hon var otrogen mot. Mr Big - som verkar ha mognat och sa en hel rad romantiska repliker som fick iaf mitt hjärta att smälta. För att inte tala om Jarrod Smith, vilken jävla kropp, hans blonda hår, blicken som tränger rakt in i själen på en, och leendet som får guld att smälta som smör i solsken..
Hjärtat bultade, och inte bara hjärtat vill jag lova! Varenda tjej, som var på bion, kommer drömma om någon av dessa män inatt!!

Sex and the city för mej är som terapi!! På riktigt... det finns så mycket jag känner igen mej i, så mycket som berör mej! Man skrattar åt saker som är så typiskt tjejer, typiskt killar, och typiskt förhållanden. Men samtidigt känner man smärta och hat mot det som går fel!
När Carrie drar upp att hon inte vill ha ett förhållande där man, efter 2 års äktenskap, kan tro att de varit gifta i 100 år! När  hon direkt från hjärtat säger till Big att hon saknar "gnistan", saknar allt de de gjorde i början av förhållandet, spännigen ... vem känner inte igen sig i det? Eller är jag ensam om det? =S
Jag vill ha en pojkvän som säger till mej att jag är det vackraste som finns, eller "hon är ingenting mot dej", eller att han inte kan leva utan mej. Jag är tjej, jag vill ha bekräftelse! Jag må va gammeldags eller kalla det vad ni vill...
Men jag säger som Carrie;

<3 I WANT THE DREAM!! <3

Ett sagobröllop, en romantisk förlovning, spänning, äventyr!

Namnet på Carries nya bok, är nog det som berörde mej mest... I do! Do I?


Som sagt, filmen berörde mej mycket och är inte besviken för fem öre!!!
Däremot hade jag högre förväntningar innan och efter filmen. Kanske var jag naiv och trodde att jag skulle få leva "sex and the city-liv" om så bara för en kväll. Men de var verkligen vad jag hade önskat, Mysmiddag me tjejerna vid kanalen i Uppsala innan bion, och ett par drinkar nånstans efteråt, för att diskutera filmen, karaktärerna, möjligheterna, forsättningen och bara vara tjejer för en stund!!
Men tydligen lockade det ingen annan. Synd tycker jag! De är inte ofta man gör sånna här speciella saker tillsammans längre, bara vi tjejer. Tycker man borde ta vara på det lite bättre... men de är bara min åsikt!
Jag är inte bitter jag inte...!!


Kön utanför Spegeln i Uppsala... många förväntansfulla tjejer! :)



Ticket to heaven <3



Jag å Lovi, ready for the trip to heaven! :)



Det här är vad våran "Goodie-bag" innehöll... inte så himla mycket att
hänga i julgranen faktiskt.

Puss å gonatt!


BTW. Fanny, släng dej i väggen med din Joel Kinnaman!!
Här har du en riktig hunk... *dreggel*



ikväll smäller det!

Kan inte koncentrera mej på jobbet idag... kvällen kommer bli så jäävla grym!!
Ska möta upp Lovisa direkt efter jobbet... piffa till mej lite å sen draaar vi!
Moot Uppsala!!

Sex and the city II - smygpremiär!! Shit va grymt!!

Kvällen hoppas jag ska avslutas på Garage med ett par 5-stjärniga Cosmopolitans! =D


      

                           <3      Vilka pinglor!!      <3


näe nu jävlar.. vem fan tror han att han är!?

Nu är jag fan riktigt jävla upprörd!! Satt i lugn och ro på tåget och läste min tidning, kommer till sportsidorna och en stor bild på Zlatan sitter där... "han tackar nej till landslaget". Okej, tänker man, än en gång.. läser vidare "har helt enkelt ingen motivation... bla bla bla"
Okej, Zlatan är en "stjärna" han kan dribbla och han kan göra mål... ibland. Precis som alla andra!!
Han är upphöjd i skyarna av media. I en mail-intervju med tidningen Café skriver Zlatan själv; 

"För att ha en chans i de större sammanhangen så skulle det krävas elva Zlatan och det har vi inte"
Hur fan kan man vara så självgod? Sverige har inte kommit särskillt långt i större sammanhang, det är jag medveten om, men det är juh likadant vare sig Zlatan är med eller inte. Han är en jävla diva som tror att han kan allt!!

Näe, Sveriges landslag har inte "floppat" de senaste året för att Zlatan inte deltagit eller inte lyckats på matcherna...
utan för att vi förlorar fler och fler spelare från den generationen som verkligen kämpade för sitt Sverige och kunde spela fotboll!!
Ljungberg, Allbäck, Brolin, Henke Larsson, Ravelli, Mellberg m.fl är bara några exempel på dem som man aldrig kommer att glömma!
Det är grabbar som kunde lira boll, ha kul på planen, och spela som ett LAG!!!

Låt Zlatan tacka nej till landslaget, gärna för mej! Men låt honom då också stå för sitt val, och låt andra, yngre generationerna, SOM HAR MOTIVATIONEN ZLATAN TYDLIGEN SAKNAR, få chansen att spela och bli lika bra som de spelare vi en gång hade! Satsa på dom, istället för att be på era knän att Zlatan ska komma tillbaka!

Vi behöver ett lag, inte en Diva!








Mysig ridtur gjorde min kväll

Åååh jag har varit ute å ridit =) det var inte igår man satt på en häst och skrittade fram i skogarna, det vill jag lova. Hur mysigt som helst!!
Vi pratade om att dra ut "på riktigt" nåndag snart, för nu tog Nilla med sig gamla lilla grå också, som inte pallar så mycket, så för dem blev det bara en promenad, medans jag red bredvid på Party :)
Ända sen jag var liten har jag drömt om att vara ute å rida i skogarna och på stränder... en an drömmarna kan ju kanske uppfyllas snart iaf. Den totala avkopplingen för mej är att vara ute i naturen, om det är på en åker, eller i en skog, på en häst eller med vovven spelar ingen roll. Jag njuter av det hur som helst...!!
Däremot fick man sej ju en känga om hur otränad man är nu! Ljumskarna och arslet är inte å leka med nu asså..
folk kommer tro jag har skitit på mej imorrn.. =P Men det bjuder jag på, det var de värt!

Imorrn börjar man 8.30. SOVMORGON!! behöver inte knalla upp förrän vid 7. Lyx ;)
Stänger iofs på eftermiddan, men vafan, skitsamma.

Ska lägga upp lite kort nu. Kommer lite av varje snart!




segt med måndag

fyfan, jag bara hatar måndagar... de är sega, långa och man vet att man har en hel arbetsvecka framför sig... =/
usch..
nu sitter man på rast, vet inte om jag ska gå å se om soffan är ledig för en tupplur eller om man ska sätta sig ute i solen en stund!
nöjd med helgen iaf :) hade grymt kul!
kommer kanske lite kort senare idag från helgens bravader.. :D



Mitt trötta lilla hjärta i våran säng :)



Å lite söndagsmys i soffan...

all night looong!!

Oh shit!! Vilken jävla helg!
I fredags var det ett jäkla drag i jakan igen.. Jag, Fanny, Gurra, Freddan å Ida firade Fannys åldringsdag! =)

"ser hur dropparna i glaset, rinner ner i fyllehaset, lambo hej lambo hej, tjofadderittan lambo"

haha, studentsångerna gick varma runt bordet =P Hade som vanligt skitkul hela kvällen :) men självklart missade jag sista tåget hem. Fanny var kanonfull och låg nerbäddad, gurra å lovisa somnade i varsitt hörn på soffan, ida hade dragit hem och jag stog å grät på balkongen för att jag inte kom hem. haha, den klassiska fylle gråten, men de gick över och jag insåg att det bara var att gå å lägga sig. Eftersom Gurra slaggade på soffan så  snodde jag hans säng.
Ett par timmar senare vaknar man med pulserande skalle och skakis i hela kroppen. fyfaan! då ångrar man de där sista glasen asså...
Efter lite frulle pallrade jag mej hemåt, eftersom jag skulle stå på en fucking jävla loppmarknad hela dan.
Bittert eftersom solen gassade, så när jag kom dit så ställde jag ut mitt bord på altanen och slog två flugor i en smäll. =) sålde lite grejjer faktiskt, men de va typ inge folk där. synd =/

mamma kom ut till märsta också, haha, hon och loppmarknader asså. det är hennea passion i livet :)
efteråt grillade vi lite och åt god middag i solen på altanen.

Sen var det bara att göra sig iordning för nästa kalajs som var i täby. Alines pojke Micke fyllde 25 här i veckan, så det blev en hejdundrande fest! de bjöds på mat och fika och allt möjligt.
jag hade bestämt mej för att vara nykter efter gårdagens bravader, men vem trodde jag att jag kunde lura?
"bara ett glas vin" blev till ett par glas vin för att sedan urarta med en halv box vin.. IGEN!!!
jag blir så trött!!  men de va riktigt bra fest, som vanligt hos Micke å Aline. Tack för de!
På tal om ingenting så¨firar de 7 år tillsammans i sommar. Hajja, 7 fucking år. :) de är jävligt grymt.

Runt halv 2 tiden drog vi in till Patricia, har inte vart där sen Dacke dog typ. Så det var riktigt skoj!
Träffade en skittrevlig kis där som hette Johan, som jag snackade en hel del med. Han var inget sånt där slusk, som drog bara för att man sa att man har pojkvän. Man kunde föra en helt normal konversation, och bara dansa och ha kul. Sånna människor uppskattar jag verkligen :) som inte kollar snett och undrar vafan man gör där bara för att man inte är singel...
Och så träffade jag jobbarpolaren Anna :D grymt... vilken jävla partypingla!!

idag mår jag faktiskt förvånansvärt bra!! ligger på soffan och har lyssnat på världens åskväder precis.
så himla mysigt <3 snart bär det av med jenny till väsby centrum en stund :)


hejpa hejpa



Grym jävla båt!! Rekomenderas starkt för en säkrad kväll :)




SCHKÅÅÅÅL!!!



Ready to paaaarteeeey!! =)

Världens bästa jobb

Vet ni, jag har världens bästa jobb =) Nu när solen skiner och dagarna bockas av en efter en mot semestern så har man väl inget att klaga på..?! Iaf inte vi som jobbar på förskola.. allt slit me overaller, vinterskor, vantar, galonisar, mössor, halsdukar, raggsockor och fan och hans moster vet allt va ungarna ska ha på sig större delen av året (höst, vinter, och tidig vår). Allt sånt är som bortblåst nu... man längtar ut, från morgon, till eftermiddag... =)
Vi har möjligheten att vara ute i solen och lattja med vatten hela dagarna på sommaren, och det är de som gör vintern uthärdlig!!

Idag fick jag skönaste kommentaren av ett barn i gruppen. Imorse var jag lite sen och hade alltså rätt bråttom, stog framför spegeln och funderade på om jag verkligen skulle orka raka mej under armarna idag, det var juh så himla himla lite stubb. Skitsamma tänkte jag! VEM FAN SKA BRY SIG?
Meeen, plötsligt, som en blixt från klar himmel hör jag; "Viktoria, det ser ut som du har skägg under armen"! HAHAHA!! Jag höll på att tappa hakan.. "jävla ungjävel" tänkte jag först, men vafan, är de inte guldvärda de kommentarerna egentligen? Även om jag i fortsättningen nu ALLTID kommer att raka mej under armarna för säkerhetsskull, så är de nog värt de för att få ha hört den kommentaren :)



En anna sak störde mej idag, och de är alla typ 15-16 åringar som glider omkring med en Iphone... seriöst?
Den kostar typ 8000:- å på ett studiebidrag på 1000 spänn i månaden, kan juh vem som helst räkna ut med arslet att de knappast pungat ut för den själva. Vilket snabbräknat också innebär att föräldarna har köpt den åt dem?
MEN VARFÖR?? VARFÖR VARFÖR VARFÖR?
Det finns ingen mening, ungdomar idag är så jävla bortskämda! Allt de dyraste ska dom ha, och sen är de inte särskillt försiktiga med grejjerna!
Jag tycker att ska man ha så dyra grejjer, ska man fan ha fått kämpa lite för det också!
Det skapar en respekt hos dem, dels för sakerna, men det är också en bra lärdom livet ut!
Mamma och pappa kommer faktiskt inte alltid att göra allt åt er!!
Inte bara köra på "Lilla Rickard pekar och galne Gunnar köper" - konceptet!! *arg*








Härliga bilder :)



Jag ser ut som ett bighead jämfört med Fanny, HAHA!!!






Jag som liten. Galet charmig redan då ;)






Quila & hennes pojkvän Dino :)




Brottningsmatch




Jag & Lovisa på kryssnig förra året. Gjorde dansgolvet i pyjamas =P



Jag & Fanny :)




Jakan-gänget!! <3



Jag & Jempan <3

Sextest = Egoboost

God kväll! =)
Puh! vilken dag det har varit.. sov sjukt dåligt inatt, somnade med mobilen i handen, och hade på nån vänster lyckats sätta alarmet på 00.30... hajjar ni, 00.30!! har svaga minnen av att jag störde mej på att mobilen låg å lät inatt, men jag var inte tillräckligt medveten för att förstå va det var, så imorse chockvaknade jag, mobilen låg under mitt högra skulderblad, och jag fick senare på dagen höra att jag ringt upp mamma 06.20.. haha stackarn!! =P
vette fan va jag pysslade med asså, men tur att jag vaknade av mej själv iaf..

har haft en skojjig dag på jobbet iaf, vid halv 4 började våran "gårdsfixardag" tillsammans med barnen och deras föräldrar. det sopades, sattes blommor, vattnades, byggdes kojjor osv osv.
Sen grillade vi korv också.. gott :)

Har precis varit inne på google och lattjat lite... lyckades (otippat) hamna inne på ett sextest som nån annan bloggare tipsade om.. så jag satte såklart igång att svara på alla frågorna.. jag menar, vem vill inte få sitt sexliv bedömt av en främling!? Den som har gjort testet måste juh verkligen veta hur mitt sexliv är och att mina svar betyder att de är PRECIS såhär som personen beskriver det... Idioti egentligen! Men varför kan man ändå inte låta bli att få sig bedömd /dömd? Kanske är det en "egoboost" för självförtroendet när/om man få ett positivt omdöme. Men om drt blir dåligt då... om testet säger att du är en jävla nolla i sängen?! Alla lägen, no matter what!?
Då åker datajäveln i golvet, dagen är förstörd och man kan inte släppa det på flera dagar, när man väl lugnat ner humöret, så börjar man googla upp "sex - råd & tips" eller "hur blir jag bättre i sängen".
Som tur är slipper jag allt de där den här gången, för jag är riktigt nöjd med mitt resultat som lät såhär;

"Du är självsäker och ärlig....
... och har bra koll på din sexualitet. Du vet hur du ska njuta av din egen kropp och hur den reagerar. Din inställning till sex är positiv och du är mån om att ha ett bra sexliv. Du är också stolt över att du och din partner tar lika stort ansvar i sängen och att ni delar sexuella upplevelser på ett samspelt sätt. Du kan vara den som tar initiativet eller helt låta din partner styra- den där första osäkerheten har du lagt bakom dig och kan både ta för dig och ge. Du är pigg på att pröva på nya varianter av sex och du är både utmanande och pålitlig, en oemotståndlig kombination i sängen. Du är också medveten om din motspelares behov och om du undrar över något är du interädd för att fråga. Detta undanröjer riskerna för missförstånd och gör den sexuella relationen med dig till ett rent nöje. Orgasmer är inget problem för dig, men om du inte får en någon gång bekymrar du dig inte om saken. Det bästa med dig är att du uppskattar kärleksaktens romantiska sidor och också vill utveckla dessa. Din partner känner sig därför speciell och utvald.
Några råd:
Du behöver knappt några. Skulle du ändå få sexuellaproblem så kommer dessa troligtvis först när du lever i ett fast förhållande.Eftersom sex är så naturligt för dig kan du nämligen glömma bort att vårda sexlivet även på lång sikt. Men även det bästa sexlivet behöver förnyas för attdet inte ska stagnera. Nöj dig därför aldrig med det du har. Fortsätt i stället att utveckla relationen. Eftersom du har god självkännedom och vet väl vad du tänder på kommer du snabbt underfund med vad din partner gillar. Men slå dig inte tillro för det. Alla människor förändras hela tiden och det finns inget konceptsom är värt att fastna i. Omvärdera hela tiden vad ni båda vill ha och behöver.
Nyckelfraser:
* Glöm inte att vårda sexlivet - fastna inte i mönster, trots att dessa kanske tillfredsställer dig.
* Utveckla den sexuella leken.
* Undvik att lägga all din kraft på förhållandet -skapa ett utrymme åt dig själv som individ också.
* Tänk på att alla inte har det lika lätt i sängensom du - ha tålamod med en ny partner..."



Inte så illa va? :) Så min egoboost för veckan är gjord!! :)
Gör testet ni med så ni också får veta vart ni står.. haha...

http://hem.passagen.se/brandin/hm/text.html





Näe nu kurrar magen igen... fasiken.. ska gå å laga mej lite soppa tror jag! :)

Gammal kärlek rostar aldrig <3

Ja det är väl så...!? Gammal kärlek rostar aldrig...
Hade inte träffat Denice på huuuur länge som helst. Av en helvetes massa anledningar, som vi inte behöver gå in på.
Men vi har haft vårat, och de är inte första gången. Men när jag nu träffade henne så kändes allt precis som vanligt!
Som den gamla Denice som jag trivs med och som jag älskar som vän..
Hon har gått igenom mycket och jar har absolut inte varit en av hennes stöttepelare, som man kanske borde förvänta sig av en vän. Men min ryggsäck är inte direkt tom på bagage.. så krafterna har inte räckt till att ta hand om mina egna å andras problem. Tyvärr! Ibland önskar man att man orkar allt!
Men jag har ändå haft vetskapen om att en viss Oscar hela tiden har funnits där för henne, och gjort allt som stått i hans makt för att hjälpa henne. En sann vän med ett stort hjärta med andra ord! Det ska han ha cred för! En trognare och ärligare vän än Oscar finns nog inte. Och jag hoppas verkligen att de blir lyckliga ihop nu när de äntligen bestämt sig för att satsa! :) de är de värda båda två! <3

Jag är glad att jag träffade Denice idag, för de var en så skön känsla att se att hon är påväg tillbaka till livet igen!
Har saknat den gamla Denice! Min Denice! :)



<3


Fredagsmys kan slänga sig i väggen

Underbara dag! Solen skiner idag igen... å jag bara njuter hemma. Innan jag flyttade hit, till "Ekilla Hills" så hatade jag söndagar. De gav mej ångest, man visste att helgen och därmed ledigheten var över, och en ny arbetsvecka står framför en. Det har iofs inte förändrats... men jag har lärt mej att uppskatta söndagar, de är den dagen på hela veckan som de faktiskt är tillåtet att göra absolut INGENTING!! :) åh de är juh galet skönt!! Att bara få varam, utan krav... Så fredagsmys kan slänga sig i väggen. Jag kör numera på söndagsmys!!

Gårdagen var en lång dag, syrran med familj dök upp, så också brorsan och mamma. Så vi hade kalas pöå våran altan. Mysigt var de! Men jäklar va varmt de va! 28 grader i skuggan. Det var verkligen sommarvärme.. Grannarna låg i bikini ute på gräsmattan och solade :) det var bara en pool som fattades =P
sen på eftermiddagen bjöd vi över Jempa å Lasse igen på middag. Börjar bli vardag att äta middag tillsammans med dem nu, så mysigt. Självklart var det grillning som gällde.. samma blir de idag! :) haha
så mycket mat i kylen som måste ätas upp juh!


FLÄSKKARRÉ ÄR MIN PERSONLIGA FAVORIT PÅ GRILLEN


Näe, nu ska jag powernapa en stund, i solstolen, innan middan...
Ikväll blire Avatar på dvd... så jävla grym film!!!



PUSS


Fredag igen

Så var det fredag igen.. shit va fort dagarna går, och veckorna, för att inte tala om åren! =O
Vet inte hur länge jag hade sett fram emot den är torsdagen när man var ledig mitt i veckan, sen plötsligt så är det bara över. Vad hände egentligen? Var jag där? Hade jag roligt?
Putte fixade iaf grillen igår och jag rev altan. Historien om när Putte gav med sig och köpte en billig grill på rusta slutade i tragedi - en trasig grill och asförbannad Putte. Jag blev så rädd för hans ilska så jag rymde till grannarna en stund, haha!! Tillslut var grillen lagad och vi bjöd över lite vänner på middag för att inviga grillen, altanen och sommaren! =) Mycket hög mysfaktor!

Just nu sitter man i soffan me datan i famnen, lyssnar på gamla låtar och myser lite me vovven. Inte ens tv:n är på, för jag är så jävla trött på den. Trött på att de alltid bara är skit när man ska slappa en stund framför dumburken.
Så den här fredagskvällen får den faktiskt vara avstängd!


Har haft fullt upp hela dagen, som startade sådär, försov mej och kom en timme sent, så jävla typiskt me den där "jag ska bara sträcka på mej i 2 minuter", sen ZzZzZzZ... snark! vaknar i chock å är såklart försenad... det tar ett tag innan man kommer tillbaka till livet då. Men de gick bra, som tur är var det jättefå barn på förskolan idag. 8 st hade vi eftersom det är klämdag. Lyxade till det me glass å negerbollar också :)
Efter jobbet bar det av till mamma för att hämta ögonstenen Quila. Sen åkte vi hem och gjorde pannkakor till Lasse å Jenny. Stackars Jempan, hon ska ha kalas imorrn, och stressar upp sig så himla mycket...
det ska städas å skuras och plockas och diskas o strykas och bakas och springas till förråd å jag vet inte allt :O
jag förstår inte att hon orkar, en annan får också kalasbesök imorrn, jag har dammsugit av lgh och skurat lite snabbt i badrummet. That´s it, and that´s enough!! =)

De bäesta med den här dagen var när jag alldeles nyss tog en promenad med Quila runt området. Jag gick i trekvarts-brallor och t-shirt.. hajjar ni.. T-SHIRT!!! och jag frös inte.. inte ens en såndär liten frusen rysning fick jag. Bara en UNDERBAR känsla, av lugn, pirr och lättnad på samma gång. Plötsligt kändes livet så lätt och så perfekt!! Längese jag kände så... den svala och lite fuktiga luften gav mej krafter och ett lugn som jag inte känt på länge, som en Flasch back av en känsla jag inte riktigt kunde sätta fingret på var den hörde hemma..
Men det var otroligt skönt, så jag måste ta en till promenad innan de är dags att snutta kudde och hångla upp John Blund! =)

Imorrn kommer mamma och syrran med familj på 3 döttrar och en man och firar mellandottern som fyllt.. hmm.. 8 år tror jag =P Ska bli skoj, och äntligen får vi plats allihopa i soffan :) Den nya stoora soffan :)
Hoppas brorsan dyker upp också, va lite "tjall på linjen" i hans relation, om jag förstod de rätt. Trist!
På kvällen blire ännu mer kalajs, då ska Jenny firas!


NATTI NATTI
puss

Ps. Jag har fått världens bästa grej av mamma. Mina tossar!! Gråa stickade halkstrumpor... så jäva sköna asså!
Skaffa er ett par sånna säger jag bara. Lindex 98:-





Favorit i repris jakan...

Jahapp, nyss hemkommen från jakan... skulle juh hem tidigt idag, men slutade såklart likadant som de alltid gör.. sent hemma, å galet trött... De blev som en liten favorit i repris från helgen, dock utan alkoholen för min och Fannys del.. :) skönt! kroppen måste juh vila upp sig nu! Men det blev iaf lite grillning av hamburgare i solen på Freddans farsas balkong. Riktigt najs..

Har haft en riktigt skojjig dag på jobbet också... började 8, mös lite med barnen, fixade ryggsäcken med matsäck o dricka, drog till skogen vid 9, busade, lekte, byggde kojja, gick på tipspromenad m.m., kom tillbaka till förskolan strax innan halv 2, dags för mellis å "kalas" för ett födelsedagsbarn, sen plocka in disken, å sen vare fan hemgång. Förstår inte alls vad Gurra menar när han säger att jag har ett glassar-jobb =P hehe
Fast varje dag kämpar man juh och gör allt för barnens bästa.. och de är inte alltid de lättaste ska gudarna veta.


Igår när jag läste SOLO, så fanns det ett "ORGASM-QUIZ"... självklart fångade de här mitt intresse, och jag lusläste alla frågorna och svaren. Man tror man kan mycket om sex, men sånna här grejjer asså, de hade ja fan inte den blekaste om, visste ni till exempel att kvinnans klitoris är ca 22 cm lång, och att de är en del av den som är G-punkten. Eller att orgasmer tidigare har använts som bot mot hysteri. Sjukt, men ändå förståeligt på nått sätt.
Men den skönaste frågan var ändå;


HUR MÅNGA TJEJER HAR FEJKAT EN ORGASM?
a) 90%
b) 50%
c) 70%

Svar; C, När du får orgasm klappar ditt hjärta fortare, dina pupiller vidgas, din vaginas muskler drar ihop sig,
dina fötter kröker sig och bröstvårtorna styvnar.
Ganska svårt att fejka allt de där faktiskt, men om du fejkat nån gång så gick han säkert på det
- killar är ganska lättlurade..

Jag skrattade för mig själv när jag läste de här för, rätta mej om jag har fel, men jag tror inte att de finns nån
sexuellt aktiv tjej/kvinna som INTE har fejkat en orgasm.. jag menar snälla?
alla har väl dragit hem / mött på ett bottennapp nångång, var man trots hård ansträngning och fantasier om nån snygg hunk, ändå aldrig får till det.. man inser att de är inte mej de är fel på, de är faktiskt dej, men är man någorlunda uppfostrad säger man självklart inte detta rakt ut. Tillslut finns ingen utväg!! Nu kommer fejken, andas intensivare, stöna högre å spänn alla muskler du har, och han är genast nöjd med sin bedrift, väntar en sekund, och sedan kommer han.. säg nån snäll mening i stil med "shit va skönt" eller "fan va bra du va" för att spä på det, medan du egentligen bara tänker "tack o lov att det är över, du kan gå nu, så fixar jag det här själv!"
Inget illa menar grabbar... men nu har iaf alla ni män som läser de här fått en liten hjälp på traven till nästa gång!
Håll utkik efter de äkta orgasm-tecknen! =)

En annan funderare jag fick mej idag, var på grund av en polare (manlig) som vid en diskussion om sex, säger att han inte räknar det som att han haft sex om HAN inte har kommit? Men vafan nu då... så kan man väl inte tänka, utbrister vi båda tjejerna som sitter med vid matbordet!?
han drar ett exempel;  "säg att man har sex i 15 min, de är ju de sista 5 som är sköna, när man är nära, och när man kommer"
Är det verkligen så killar resonerar?
Är det inte ett samlag om man själv inte har kommit? Eller gäller detta bara killar?




Hmm... ja ibland undrar man vad som försigår i det motsatta könets hjärna..!!
Can´t live with them, and you can´t live without them! :)

Natti Natti!!



Min älskade Quila

Oh jag kom på en sak... Shit, känns som om jag plötsligt inte gör annat än att bloggar om mitt liv, o inte finns de något sammanhang i inläggen heller, men de är väl ungefär så mitt liv ser ut... men de fungerar juh iaf som jag ville, att ha någonstans att skriva av sig om tankar, känslor, impulser, idéer m.m.

Iaf, min tanke var att jag juh faktiskt har glömt att berätta om min älskade...
Inte pojkvännen alltså, utan den ANDRA...
Min älskade fyrbenta vän Quila (egentligen heter hon Tequila). Hon är en amstaff/rottweiler tik på 2 ½ år nu,,, jag å min mamma har delad vårdnad om henne, eftersom de inte funkar att jag har henne hela tiden när jag jobbar heltid.,, =/
Hon är en tjej med en minst sagt stark egen vilja... jag är uppvuxen med hund, den senaste tiken vi hade hette Daisy, och var min ögonsten i livet, en riktig såndär mammagris ni vet, och vi gjorde allt för varandra. Hon fanns där med sin mjuka päls, stora bruna ögon och varma hjärta under nästan hela min barndom. Hon var min tröst i den svåra vardag när mamma å pappa bråkade, vilket hände ganska ofta pga av pappas alkolism.
Jag skäms inte längre för att säga att jag har en pappa som är alkolist, och jag kan prata / berätta om det för andra. Men på villkoret att personen verkligen är intresserad, lyssnar och vill mej gott. Annars är det meningslöst, då har de inte med mitt liv att göra. Men tillbaka till Daisy, hon var en sån otrolig tröst många gånger och min följeslagare i allt jag gjorde. hon gick tyvärr bort väldigt plöstsligt den 30:e Juni 2008 i en hjärnblödning. Sorgligt och otroligt jobbigt, och jag sitter fortfarande, relativt ofta, och storgråter till minnet av henne. Saknaden och känslorna tar över! Men de gör mej inget, det är så skönt att tillåta sig att sörja och tömma ut de känslor man bär på.
De borde fler människor göra... jag beundrar verkligen människor som öppet kan gråta, eller visa sina känslor oavsett vad. För jag vet hur ont och smärtsamt det är att bära det inom sig.

Så när Daisy dog, var vi utan hund i ca ett halvår innan vi skaffade Quila, som då precis hade fyllt 1 år. Vi hälsade bara på henne en gång innan vi hämtade hem henne, då den förra ägaren hade lite bråttom att bli av med henne.
Quila charmade oss vid första tillfället och vi bestämde oss fort för att ta över henne.
När vi haft henne en vecka, skulle jag å putte, som jag då hade varit tillsammans med i 2 månader, åka ner en helg, precis innan jul, till trelleborg för att hälsa på hans vänner, som jag aldrig tidigare hade träffat. Och vi bestämde oss för att ta med Quila, som vi också visste var mycket åksjuk... stackarn..!! men de gick bra,,, (däremot har bilen blivit nerspydd ett par andra gånger, vid betydligt kortare resor) När vi en av de här  dagarna i trelleborg skulle ut å julhandla, så lämnade vi quila tillsammans med niklas och vonkans (som hans kompisar heter) staffe-hane Dino. Quila lös i sovrummet, och dino i sin bur i samma rum. Inga problem tänkte vi, hon har ju sällskap.
De skulle vil aldrig ha tänkt!! 3 timmars shopping senare kommer vi tillbaka, och niklas och vonkans sängbotten är HELT SÖNDERGRÄVD!! RÄTT NER!! jahapp. ett par tusenlappar fattigare.. å då INTE PÅ JULKLAPPAR!
Så började resan med Quila, och det är bara en av många saker som blivit söndertuggade... ma kan väl lugnt säga att de funnits dagar då jag varit beredd att lämna tillbaka hundskrället. Men idag är jag glad att vi inte gjort det.. efter mycket träning och en tillit till varandra är problemet löst. Idag åker hon bil bra, och hon kan vara själv hemma.. så övning ger färdighet.. de gäller bara att ha tålamodet att komma dit!!  :)

Jag älskar den här lilla tjejen över allt annat... och hon är verkligen speciell på ett alldeles underbart sätt...
här kommer lite bilder som visar vad jag menar!






Nu blire lite tv innan de är dags för att nanna kudde... imorrn ska man jobba igen, blir en konstig vecka de här..
Jobba måndag, sjuk tisdag, jobba onsdag, ledig torsdag, jobba fredag... å sen HELG!! ;D wohoo!

puss å gonatt



Sjukdag hemma var inte så tokigt ändå

Vilken underbar dag! Solen skiner och min altan är numera mitt absoluta favoritställe...


Var hemma från jobbet idag, för magen min strejkade rejält imorse... den hade vaknat på fel sida kan man väl säga..
Men efter ett par timmars sömn så tog jag mejj upp igen, och plockade lite hemma. Eftersom jag var borta hela helge, å putte hade haft fest här, så var väl inte vårat hem de mest välvårdade. Men nu ser de bättre ut, när husfru Vickan svept runt med dammvippan =D

Har insett en sak senaste halvåret, å de är att man aldrig ska lita på att någon annan göra saker åt dej..
Visst, man kan be om hjälp med saker ibland, men 9 gånger av 10 så blir de iaf inte gjort, o OM de blir de, så är det efter mycket tjat och antagligen ett och annat gräl också.
Så mitt nya motto är; Vill man ha nått gjort, får man fan fixa de själv!!

Nu är det snart dax för körkortsteorin igen, 5:e tisdagen är vi inne på nu. Shit va fort de har gått..
Så nästa tisdag är sista gången, men de känns faktiskt som att jag har lärt mej en hel del :)
de är roligare än jag trodde att de skulle vara, och jag avgudar verkligen Sabina, en av våra teorilärare där uppe, så himla skön brud :) när det är dags att börja köra ska jag boka henne!

Blir en cykeltur i de fina vädert upp till körskolan nu! Wish me luck!!
Pussen                                                                                               

DAGENS ROS GÅR TILL


Mamma

Minnen från The Baseballs konserten..

HAHAHA, sitter och lyssnar på Jennys mobil från videorna och inspelningarna från The Baseballs konserten den 28 april på Circus i Stockholm. Hon fick just till ett illvrål till jubel mitt i en låt... haha, det var nog ett kåt-skrik =)
Alla vi tre tjejer svävade nog som på rosa moln hela konserten! My goodness! <3




Nu har vi precis varit på powerwalk i en halvtimme, de va skönt, för n u var det fan ett bra tag sen. Måste få tillbaka rutinen på de där! :) Har pratat lite me Jenny också på promenaden, känns bra att vädra med nån. Tur att man har sina grannar, sällskap och mysiga middagar är man ju inte direkt bortskämd med hemma, men här blir det en hel del. Så gulliga som tar hand om mej =)

Nu är de snart dags att gå ner till mej å bädda sängen och krypa ner. Behöver verkligen sova ordentligt snart.. ska bli skönt med ledighet på torsdag, sova sova sova!!!

Godnatt världen!! Puss




Trött och känslomässigt jobbig dag på jobbet!

Hej hopp!

Jag har fått många fina kommentarer om min blogg.. inte de jag har skrivit alltså, för på den biten har jag ju inte kommit så långt än. Men ni är iaf flera som verkar uppskatta att jag skaffat en =) Kul!

dagen idag känns som om de aldrig kommer att ta slut...
soffan på jobbet, som jag brukar ta min dagliga powernap i, var såklart upptagen! *suck*
skittrött efter helgens bravader, som bestod av att supa, supa och... supa! shit, fredag å lördag vart rätt hårda båda två. Bodde hos Fanny, Freddan å Gurra hela helgen, och hade skitskoj! =)
Men nu är man tillbaka i verkligheten igen...
Och de känns som att stenarna jag har under mina fötter har börjat att skaka litegrann och jag är rädd att tappa fotfästet under mej...
Jag försöker få tag på pappa, som ingen verkar veta var han är. Eller han är på ett hem i Tyresö, men när man ringer till receptionen så säger de att jag måste veta vem hans handledare är och vilken avdelning han är på, men hur fan ska jag kunna veta det när jag inte pratat med honom på ett och ett halvt år? Jag menar, hade jag vetat det så hade jag väl inte ringt dit och undrat? de måste ju ha ett register över alla inskrivna på sina olika avdelningar!? Idioter...
men men, sökandet fortsätter och jag står i valet att kvalet och hälsa på honom snart (om jag väl hittar rätt vart han är) vissa säger att de kanske är sista gången och att de är skönt att få ett "farväl" om nått skulle hända honom snart.
Medan jag samtidigt är så jäkla rädd, för att behöva förklara för sin egen pappa vem man är, är inget man direkt ser fram emot. Att bevara de fina minnen jag faktiskt har, vore de på ett sätt de skönaste..

Samvete, rädsla, ilska, skuldkänslor, förträngning av mitt förflutna... allt blandas till en enda stor röra och ibland känns de som om jag ska explodera i förvirring!

Å pluggandet till instruktör på hundens hus har jag halkat efter med... jag har inte haft energin jag behöver för att lägga ner den tid som behövs för de... vill ha tillbaka glöden och viljan i vardagen!

Nått positivt är iaf att körkortsteorin funkar bra.. vill börja köra snart, de känns som att jag är redo för det nu och de känns att ett körtkort skulle underlätta mycket i vardagen nu. :O

Näe, back to work nu! barnen väntar däruppe, tur att jag har de gosebjörnarna iaf... med mina Venusbarn, är inte en dag den andra lik... de växer så fort, och snart ska vi lämna dem vidare till skolan! *sakna*
men jag vet att de kommer att lyckas hur bra som helst! <3


Musik är en del av livet och läkningen för själen

Vet ni!? Det är något alldeles särskillt med musik.. det finns oändligt med låtar som man känner igen sig i, och det ger iaf mej, en tröst att veta att man inte är ensam när det är något som känns svårt i livet.

Just nu finner jag tröst i låten "Ave Maria" med Beyoncé, och en viss vers i texten som går såhär;

"Sometimes love can come and pass you by
whiile you´re busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
it´s out of your hands, baby you got to understand

You are my heaven on earth,
you are my last my first
and then I hear these voice inside
singing ave Maria"



Är fortfarande jätteglad för förra veckans beställningar, och slöserier av pengar på nätet...
hårförlängning, och en fin klänning.... :)




Haha, jag ser ut som en wannabe... men är sjukt nöjd med klänningen!! :)






Nu kom Tosse min hem från jobbet, men som vanligt så är det ju då istället dags för mig att gå å sova.
Natti natti...


Årets händelse är bokad =)

De här trodde jag fan inte om mej själv.. men Jag, Vickan, har skaffat mej en blogg!!
Jag hoppas att jag kommer hitta en avslappning i att kunna skriva av mej litegrann här på bloggen, och jag hoppas att ni som läser den kommer att uppskatta det!

Just nu sitter man med Lövi i telefonen, hon har precis gjort klart bokningen av smygpremiären av SEX AND THE CITY 2, haha, vilken surprise känns helt galet!! Det här har man liksom sett fram emot, i över ett år nu...
Allt jobbigt och och alla motgångar i livet kan slänga sig i väggen nu, för sex and the city är som balsam för själen.. den bästa jävla terapin man kan tänka sig!!

Så den 26:e Maj, ska jag å Lövi infinna oss, i högklackat, i Uppsala för att få uppleva, vad som enligt mej är, Årets grymmaste händelse!!!






Ps; dessa smygpremiärbiljetter säljer som smör!! Du hittar Dina biljetter
på www.sf.se Passa på!

Välkommen till min nya blogg!

Jag har en blogg!!
Shit va skoj, jag kan verkligen beundra alla som har bloggar, deras förmåga att skriva och bertta om sitt liv för alla, och deras engagemang!

Vi får se hur duktig jag kommer att vara på att uppdatera den här.
Den kommer nog att fungera lite som en dagbok, där alla livets prövningar kan komma att dyka upp!
Like it or leave it! :)


En kort presentation av mej själv;

Jag heter Viktoria, kallas oftast för Vickan eller Sess (Sess hänger kvar från barndomen :))
jag är 23 å, född 1987, i Stenbockens tecken, och är sedan 1 ½ år, bosatt i Märsta.
Jag bor med pojkvännen Patrik (Putte) i en tvåa, på bottenplan med en härlig altan, som jag knappt kan bärga mej från att använda i sommar =) *längta*
Patrik och jag har varit tillsammans 1 år och 8 månader... mitt rekord i förhållanden.. haha!

Jag är uppvuxen i Sollentuna med min mamma, som är den värdefullaste personen i mitt liv
Hon är min bästa vän och mitt stöd i allt! I Augusti tatuerade jag in "Mamma" på min högra skuldra, för att visa henne min upskattning, för allt hon har gjort för mig, och för att hon stått ut med mej i alla år, och format mig till den, fantastiska människa, jag faktiskt är idag! Självklart har jag brister, det har vi alla! Men jag är faktiskt väldigt stolt över den människa jag är idag!
Har mött många som verkar skeptiska till att jag valt att tatuera in just"Mamma",som verkar tycka att det är larvigt, men det är mitt sätt att hedra henne. Tycker att de är finare att visa min uppskattning nu närhon lever och kan se det, än sen när hon är död å ändå inte vet om det, som många andra gör.. :) But that´s just me!


RSS 2.0