näe nu jävlar.. vem fan tror han att han är!?

Nu är jag fan riktigt jävla upprörd!! Satt i lugn och ro på tåget och läste min tidning, kommer till sportsidorna och en stor bild på Zlatan sitter där... "han tackar nej till landslaget". Okej, tänker man, än en gång.. läser vidare "har helt enkelt ingen motivation... bla bla bla"
Okej, Zlatan är en "stjärna" han kan dribbla och han kan göra mål... ibland. Precis som alla andra!!
Han är upphöjd i skyarna av media. I en mail-intervju med tidningen Café skriver Zlatan själv; 

"För att ha en chans i de större sammanhangen så skulle det krävas elva Zlatan och det har vi inte"
Hur fan kan man vara så självgod? Sverige har inte kommit särskillt långt i större sammanhang, det är jag medveten om, men det är juh likadant vare sig Zlatan är med eller inte. Han är en jävla diva som tror att han kan allt!!

Näe, Sveriges landslag har inte "floppat" de senaste året för att Zlatan inte deltagit eller inte lyckats på matcherna...
utan för att vi förlorar fler och fler spelare från den generationen som verkligen kämpade för sitt Sverige och kunde spela fotboll!!
Ljungberg, Allbäck, Brolin, Henke Larsson, Ravelli, Mellberg m.fl är bara några exempel på dem som man aldrig kommer att glömma!
Det är grabbar som kunde lira boll, ha kul på planen, och spela som ett LAG!!!

Låt Zlatan tacka nej till landslaget, gärna för mej! Men låt honom då också stå för sitt val, och låt andra, yngre generationerna, SOM HAR MOTIVATIONEN ZLATAN TYDLIGEN SAKNAR, få chansen att spela och bli lika bra som de spelare vi en gång hade! Satsa på dom, istället för att be på era knän att Zlatan ska komma tillbaka!

Vi behöver ett lag, inte en Diva!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0